Punt de playoff

0
    32
    IMG_0755.JPG

30/04/2017 – El gol de Gerard Oliva a Mestalla manté el Badalona en el quart lloc i amb totes les opcions de jugar el playoff d’ascens. Els escapulats van empatar, en un escenari de primera divisió, amb el València B, que es va avançar poc abans del descans.

Va ser un partit, com es preveia, igualat i jugat amb la màxima intensitat per part dels dos equips. L’empat final va fer justícia, perquè si la primera part va ser pel filial valencianista, l’ofici del Badalona es va imposar després del descans. Nacho Gil va signar l’1-0 en el minut 43, després d’una combinació amb Caballo i d’un xut de rosca al pal llarg al qual no va poder arribar Morales.

L’empat arribaria als deu minuts de la represa i després que el Bada hagués donat mostres que no estava disposat a marxar amb les mans buides cap a Catalunya. El cas és que el golejador escapulat, Gerard Oliva, va tornar a aparèixer per rematar a la xarxa, des del segon pal, una falta servida per Víctor García i va posar l’1-1 definitiu.

Fitxa tècnica:

València B: Sivera, Nacho Vidal, Caballo, Javi Jiménez, Ayala, Gregorio, Rafa Mir, (Marc Ferris, 87), Fran Villalba (Aridai, min.75), Jordi Sánchez (Sito, min. 69), Eugeni, Nacho Gil.

Badalona: Morales, Adrià, Parera, Fran Grima, Moyano, Víctor García, Sergio Mestre, Bruno Vinicius, Toni Lao, Oliva, Sandro (Agudo, min.76), Moha (Musa, Min.55).

Gols: 1-0 Nacho Gil (43’); 1-1, Oliva 1-1 (56’).

Àrbitre: Luis Mario Milla Alvendiz (andalús). T.A: Víctor García, Moyano, Fran Grima i Sergio Maestre, del Badalona. I Fran Villalba, Nacho Gil i Eugeni, del València B.