Punt de prestigi

  0
  31
  Gol.jpg

  16/09/2017 – El Badalona arrenca un empat al Rico Pérez que tanca un inici de temporada notable, sobre tot tenint en compte els rivals que ha trobat. Chechu va avançar l’Hércules a la primera part i Coulibaly va empatar a deu minuts del final.

  El Badalona arrenca un empat al Rico Pérez que tanca un inici de temporada notable, sobre tot tenint en compte els rivals que ha trobat. Chechu va avançar l’Hércules a la primera part i Coulibaly va empatar a deu minuts del final.

  Punt important el que van aconseguir els jugadors escapulats, davant un rival molt superior en pressupost, que reforça la seva progressió després d’un començament de lliga en que han hagut d’enfrontar-se a equips de molta entitat. Per aconseguir-lo van saber trobar el seu moment en el partit.

  Després d’una primera part en què van resistir el domini de l’Hércules fins que Chechu va posar l’un a zero, en el minut 38, no hi va haver cap arribada clara a l’àrea de Morales en el segon temps. Els alacantins van baixar la guàrdia i els va costar car perquè, a manca de diu minuts per al xiulet final, Aly Coulibaly va recollir un mal refús a la frontal de l’àrea i va enviar un xut ajustat al pal, lluny de l’abast de Falcón, que va posar l’empat a un definitiu en el marcador.

  Fitxa tècnica

  Hércules: Falcón, Juanjo, Connor, Mikel, Samuel, Pepelu, Chechu, Gaspar (Navarrete, 70'), Carlos, Miñano (Díaz, 80'), Moha (Nieto, 60').

  Badalona: Morales; Albarrán, Parera, Moyano, Maestre, Kilian; Juanjo Ciércoles, Toni Lao (Rubén Sánchez, 54'; Enri, 75'); Aly Coulibaly; Marcel Serramitja i Adri Rivas (Néstor, 53').

  Gols: 1-0, Chechu (38'); 1-1, Aly Coulibaly (78').

  Àrbitre: Álvaro Varón Aceitón (balear). TG: Carlos, Juanjo i Chechu, de l'Hércules. I a Albarrán, Juanjo Ciércoles, Marqueta i Moyano, del Badalona.