Punt i seguit

  0
  38
  Badalona-Alcoià.jpg

  15/03/2015 – Empat sense gols entre el CF Badalona i l'Alcoià a la Travessera de Montigalà en un partit irregular que allunya l'equip escapulat dels quatre primers llocs, tot i que es manté en la zona alta. La bona actuació del porter Marcos va impedir la victòria visitant, encara que l'equip de Manolo González va poder endur-se els tres punts en el tram final. 

  Empat sense gols entre el CF Badalona i l'Alcoià a la Travessera de Montigalà en un partit irregular que allunya l'equip escapulat dels quatre primers llocs, tot i que es manté en la zona alta. La bona actuació del porter Marcos va impedir la victòria visitant, encara que l'equip de Manolo González va poder endur-se els tres punts en el tram final. 

  Poca cosa li va caler a l'Alcoià per merèxier acabar amb avantatge la primera part. Sense fer una actuació especialment lluïda, l'equip que entrenen Carlos Sempere i Andreu Palop va governar el partit i va disposar de clares oportunitats per marcar. Amb un futbol directe i desacomplexat, Gabarre i Rubén Ramos van portar de corcoll la defensa del Badalona, que va trobar a faltar la solvència del sancionat Amantini.

  Manolo González va ordenar els seus jugadors de manera diferent en l'inici de la segona part: Vega va avançar la seva posició, de la defensa al mig del camp, Sierra va fer de central, Grima de lateral dret i Bermudo, de lateral esquerre.  D'entrada poca cosa va canviar. De fet, Marcos va haver de tornar a aparèixer de manera providencial. Però l'entrada de Carracedo, quan faltaven vint minuts pel final, va eixamplar el camp en atac i va coincidir amb els millors minuts dels escapulats.

  En la recta final, l'àrbitre, el navarrès Vila Sánchez, en una decisió incomprensible, va estalviar-se l'expulsió de Jero, el porter visitant, que va fer falta sortint de l'àrea Abraham. Poc abans Kevin Gissi havia debutat com a futbolista escapulat, precisament contra el seu ex-equip, entrant en el lloc de Marc Mas. L'espigat davanter va ensenyar bones maneres, abaixant pilotes i lluitant contra els centrals. El resultat, però, no es va moure. 

  FITXA TÈCNICA

  Badalona: Marcos; Óscar Sierra, Vega, Lulu, Fran Grima; Prior (Carracedo, 68'), Toni Lao, Bermudo; Raúl Torres (Fran Bea, 82'), Marc Mas (Kevin Gissi, 73') i Abraham. 

  Alcoià: Jairo; Mongil, Mario Fuentes, Óscar López, Mario, Devesa; Carles Salvador, Perona; Quique López, Rubén Ramos (Pituli, 78'), Israel Jerez (Maturana, 63'); Gabarre.

  Àrbitre: Miguel Ángel Vila Sánchez (navarrès). Va ensenyar targeta groga a Óscar Sierra, Lulu i Raúl Torres, del Badalona, i a Rubén, Óscar López i Mario, de l'Alcoià.