Quarta posició al Mundial per a Pol Molins i Salva Camps: Estats Units deixa Espanya sense medalla

  0
  DEM-ovpWAAAYZsW.jpg

  10/07/2017 – La selecció espanyola U19 es queda fora del podi després de completar un gran campionat a Egipte.

   

  La combinació de resultats que hauria donat una valuosa medalla a Badalona al campionat mundial de bàsquet U19 jugat a Egipte no s’ha pogut donar. Espanya, amb Pol Molins sobre el parquet i Salva Camps a la banqueta, es quedaria a tocar del podi.

   

  El combinat nacional veia com Itàlia l’apartava de la final i de la medalla de plata, neutralitzant el domini inicial protagonitzat per a selecció espanyola i remuntant la semifinal en els últims instants del duel (63-66).

   

  Aquesta eliminació forçava la U19 a jugar-se el bronze contra la gran potència: Estats Units. En només un quart, USA deixaria el partit encarrilat (25-8), castigant la defensa espanyola amb un joc coral vistós i un bombardeig de triples (12/19 al final del duel).

   

  Malgrat els intents de reacció protagonitzats per la selecció nacional (49-30), el xoc quedava totalment decidit mancant deu minuts (68-45). Tots els jugadors d’Estats Units acabarien anotant, mentre que a les files de la U19 Ignacio Rosa seria l’home més inspirat (24 punts).

   

  Pol Molins, del Divina Seguros Joventut, només gaudiria de deu minuts sobre el parquet (5 punts i 1 rebot). El base format a Badalona finalitza el Mundial amb una mitjana de 9 punts, 2.4 rebots, 2.4 assistències i 1.3 pilotes recuperades en 20 minuts per partit.

   

  Molins i el badaloní Salva Camps tornen a casa dolguts per no haver guanyat medalla, però sent conscients d’haver fet un dels millors papers de la selecció espanyola U19 en un campionat mundial.