Quarta victòria coral del Joventut a Europa (90-80)

0
    32
    David Grau / CJB

La Penya va sumar davant el Morabanc Andorra la quarta victòria en cinc partits disputat en la fase de grups de l’Eurocup (90-80). Un triomf molt treballat que reforça les bones sensacions dels verd-i-negres a Euopa.

La gran notícia del partit va ser el retorn d’Arturs Zagars. Bona actuació del jugador del planter sis mesos després de la recuperació. El base letó va sumar 12 punts i 2 assistències en un partit molt seriós del Joventut.

El conjunt de Carles Duran va estar molt endollat des del salt inicial (23-20). Tomic i Willis van liderar els atacs verd-i-negres al quart inicial en una prova que s’havia de superar amb les absències de Bassas i Vives a la posició de base i una autèntica prova per a Feliz. Els 15 punts de diferència abans del descans (40-25) va ser sostre màxim de la Penya fins aleshores.

Amb una nova exhibició de Tomic i Parra a pista, el Joventut va començar a enllestir la victòria abans de finalitzar el segon temps (53-36).

L’equip d’Ibon Navarro va escurçar diferències a la represa però sense poder reduir el desavantatge per sota dels deu punts en cap moment (78-57). La doble tècnica a Jelinek va deixar amb una rotació menys a pista a l’equip tricolor.

El Joventut va mantenir el bon joc coral i intensitat fins a la botzina final tot i reduir-se mínimament una diferència que va arribar a ser de 21 punts.

Molt bona imatge global d’una Penya tant en el joc interior com també exterior i que es posiciona a la part alta de la classificació. Tomic va ser el màxim anotador badaloní amb 18 punts, 4 rebots, 7 assistències i 30 de valoració. Excels Parra amb 14 i Zagars amb 12. Minuts molt repartits amb Andrés Feliz participant durant 29 minuts a pista.

El proper partit Eurocup serà el 8 de desembre davant el BC Lietkabelis lituà al Cido Arena de Panevzys (Lituània). Recordem que els vuit primers de cada lligueta de grups es classifiquen per a la segona fase continental.