Què bonic és guanyar

0
    22
    cf956919-7f9a-4d40-8965-bb78296dd64b.JPG

29/09/2018 – El Badalona ha sumat la segona victòria consecutiva de la temporada mostrant múscul en un dels escenaris més difícils de segona B. L'equip de Calderé ha tornat a remuntar i ha acabat golejant el filial del València amb dos gols de Natalio, un d'Iván Agudo i un altre de Santi Magallán.

S'ha avançat el Mestalla poc abans del quart d'hora de joc, amb un gol de falta signat per Merentiel. Iván Agudo ha empatat en l'últim tram de la primera part i, poc abans del descans, Natalio, a passada de Giva, ha obert el camí del triomf amb el segon gol escapulat.

En la segona part, amb 1-2, els joves jugadors valencianistes han portat la iniciativa però qui ha tornat a marcar ha estat el Badalona. Santi Magallán ha confirmat que és un futbolista de molt nivell amb un gol sensacional. Faltaven 25 minuts i el partit es posava molt de cara.

La sentència ha arribat en el minut 90, amb el segon gol de Natalio -que ja en suma tres i encapçala el Trofeu Joan Saisó-. En l'afegit, Fran Navarro ha fet el 2-4 definitu.

Fitxa técnica:

València B: Cristian Rivero, Carlos Badal, Álex Centelles (Pablo Jiménez, 81’), Fernando Román, Hugo Guillamón, Miki Muñoz, Álex Blanco, Uros Racic (Marco Valero, 86’), Fran Navarro, Miguel Merentiel (Jordi Escobar, 68’) i Kangin Lee.

Badalona: Perales, Albarrán, Dani Hernández, Robusté, Estellés, Carbó, Agudo (Moha, 78’), Nana, Natalio, Santi (Aly, 87’) i Giva (Robert Simón, 74’).

Gols: 1-0, Miguel Merentiel (14’); 1-1, Iván Agudo (35’); 1-2, Natalio (43’); 1-3, Santi Magallán (67’); 1-4, Natalio (90’); 2-4, Fran Navarro (92’).

Àrbitre: Sánchez López, del comitè murcià. T.G.: Dani Hernández, Albarrán, Marc Carbo, Iván Agudo i Robert Simón, del Badalona; i Álex Centelles, Hugo Guillamón i Miki Muñoz del Mestalla.