Què bonic que és guanyar!

0
    32

27/02/2016 – El Badalona remunta al camp de l'Atlètic Llevant i torna a guanyar. Els escapulats respiren tranquils abans d'entrar en l'últim terç del campionat.

Una tarda desagradable, un camp hostil, molt vent, un gol de rebot… Tots els elements tornaven a estar en contra del Badalona a la mitja hora de joc del seu partit a Buñol. Traver havia tornat a batre Morales, com en el partit de la primera volta. Aquesta vegada en un xut de falta que va desviar la barrera. Al descans es va arribar amb un perillós 1-0, però hi havia esperança. El resultat no era just.

La jugada clau va arribar al quart d'hora de la segona part. Per fi un penal a favor. El van protestar molt els granota, el va xutar Eugeni. Gol, empat i un altre partit. La última mitja hora va ser altament disputada, qualsevol hauria pogut endur-se el partit. Afortunadament la moneda va caure del costat del Badalona perquè, en el minut 88, una falta servida per Ibón Gutiérrez va acabar al fons de la xarxa de la porteria de Koke després d'un mal refús de Ribelles.

Fitxa tècnica:

At. Llevant: Koke, Luca Ferrone, Artabe, Dani Calvo, Jair, Valiente, Á. Traver, Víctor Alonso (Ribelles, 56'), Juan Delgado, Viana (Fran Núñez, 82'), Nanclares (Matías, 88').

Badalona: Morales; Fran Grima, Akrong (Carroza, 85'), Sergio Maestre, Enric Pi; Tendillo (Josemi Perona, 54'), Ibón Gutiérrez; Morgado, Eugeni, Olmeda (Sekou, 54'); Óscar Muñoz.

Árbitro: Iván González González (Comité balear). Amonestó a los locales Luca, Valiente, Víctor Alonso, Viana y Zagalá y a los visitantes Tendillo, Ibón Gutiérrez y Óscar Muñoz. Expulsó al entrenador levantinista Miguel Ángel Villfaina.

Goles: 1-0, Traver (26'); 1-1, Eugeni (p), (59'); 1-2, Ribelles (p.p.) (88').