Que segueixi la ratxa

  0
  Prèvia.jpeg

  22/01/2016 – La visita de La Pobla de Mafumet arriba en un bon moment per al Badalona: després d'un empat en un camp tan difícil com el del Cornellà i amb el record del triomf en l'últim partit a casa, contra l'Olímpic de Xàtiva. L'entrenador escapulat, Manolo González, reconeix que la moral del vestidor és molt bona pel bon joc desenvolupat les dues últimes setmanes.

   

  La visita de La Pobla de Mafumet arriba en un bon moment per al Badalona: després d'un empat en un camp tan difícil com el del Cornellà i amb el record del triomf en l'últim partit a casa, contra l'Olímpic de Xàtiva. L'entrenador escapulat, Manolo González, reconeix que la moral del vestidor és molt bona pel bon joc desenvolupat les dues últimes setmanes.

  “Els reforços han compensat la plantilla i, a més, han aportat més competència”, considera el tècnic. Quant al rival que trobarà aquest diumenge a Montigalà, a partir de les dotze del migdia, González assenyala que “tècnicament tenen un nivell molt alt, estan ben treballats i saben a què juguen”. Segons el gallec, el duel contra els de Martín Posse “és molt important per als dos equips”. En el cas del Badalona, una victòria suposaria distanciar-se en vuit punts dels tarragonins i deixar la cua de la taula molt lluny. 

  Manolo González subratlla, per altra banda, que qui marqui primer tindrà molt guanyat i que és clau “dominar els nervis”. Amantini serà baixa per acumulació de targetes i no s'esperen molts canvis en l'onze, tot i que els tres jugadors que, de moment, han arribat en el mercat d'hivern, ja s'entrenen. Xiularà el valencià Fernando Navarro Collados.