Que segueixi la ratxa

  0
  33
  Equip 4.jpeg

  30/10/2015 – El Camp d'Esports de Lleida serà escenari, aquest diumenge a la tarda, d'una nova prova de nivell per al Badalona. Després de dues victòries seguides, contra l'Alcoià i el Vila-reial, l'equip escapulat s'enfrontarà al Lleida Esportiu, un altre rival de consideració.

   

  El Camp d'Esports de Lleida serà escenari, aquest diumenge a la tarda, d'una nova prova de nivell per al Badalona. Després de dues victòries seguides, contra l'Alcoià i el Vila-reial, l'equip escapulat s'enfrontarà al Lleida Esportiu, un altre rival de consideració.
  "Estan fets per jugar el play off, tenen un potencial molt gran", adverteix Manolo González a aquest diari. El tècnic gallec considera que el conjunt de la Terra Ferma, tot i que és molt perillós en atac, té jugadors molt importants al darrere. Amb tot, la principal dificultat del partit rau, segons González, en les dimensions del terreny de joc. "És un camp molt diferent del nostre", subratlla. L'estadística, però, no li dóna la raó: el Badalona ha jugat quatre vegades a Lleida i ha aconseguit tres triomfs i un empat. És més, la temporada passada, amb Manolo González a la banqueta, el marcador va acabar en un esperançador 0-2 que va fer somiar l'afició escapulada en el play off. En tot cas, l'entrenador considera que el d'aquest diumenge és "un partit en el qual hem d'estar ben endreçats i hem de jugar amb molt criteri quan tinguem la pilota." La manca de gol -només cinc en deu partits- continua sense preocupar González, que insisteix a assenyalar que mentre el seu equip generi oportunitats no cal patir.
  De fet, el Lleida ha golejat el doble (10) però es troba en el lloc catorzè de la classificació, a dos punts del Badalona, que és onzè. Quant a les baixes, Carroza ha estat sancionat amb un partit després de l'expulsió de diumenge passat, podran tornar a jugar Toni Lao i Amantini, després de complir sanció, mentre que l'argentí Iván Chacón continua sense poder-ho fer perquè la seva documentació encara no està en regla. Xiularà el navarrès Julio Fermín Leo Ollo.