Quim Forteza dóna la victòria al Círcol a l’últim segon (73 a 74)

39
    j19.JPG

18/02/2014
    L'aler va anotar un triple sobre la botzina a la pista del CESET de Girona

El Círcol va aconseguir una victòria clau amb un final de pel·lícula. A falta de 15 segons, Andreu Lladó havia fallat un tir a mitja distància i el CESET va aconseguir anotar el que semblava el bàsquet de la victòria a falta d'un segon (73 a 71).
    Llavors, Francesc Castellet va cuinar una jugada per Quim Forteza, que després del temps mort, va sortir d'un bloqueig i va clavar un triple net sobre la botzina que va desfermar l'eufòria dels jugadors badalonins.

Aquest es un triomf molt important pel Círcol, que allunya una mica més un rival directe, i segueix l'estela dels 3 líders.

Abans de la jugada estratosfèrica, els dos equips havien lliurat una batalla molt igualada durant els 40 minuts. els gironins havien dut la iniciativa en el 1r quart gràcies a desequilibri en les jugades d'u contra u.

Un altre triple sobre la botzina, aquest cop de Xesco Gotzens, reduïa la diferència al acabar el període (20 a 19). Al 2n, seguia sent el CESET el que portava el ritme del matx. Els locals, que no trobaven els punts dels habituals Dubé i Ravas, s'aprofitaven de la baixa de Roger Castillo per dominar el rebot, i amb segones opcions prop de la cistella, ampliaven la diferència abans del descans (37 a 32).

A la represa el Círcol va plantejar diferents defenses que van igualar el matx, i amb una actuació ofensiva molt repartida, va capgirar el resultat (53 a 56 min 30). De fet, fins a 4 jugadors dels badalonins van superar la desena de punts en un dia que l'equip no va arribar als 80.

Quedaven 10 minuts i el Círcol anava llençat. Els de Cesc Castellet van arribar a gaudir d'una renda de 7 punts a l'inici del quart (55 a 62), però el CESET es va tornar a enganxar al partit i va arribar a l'últim minut empatat. Quan semblava que la moneda els sortiria cara, el petit dels Forteza va donar el cop d'efecte definitiu per esgarrapar la victòria de Girona.

Aquesta setmana el Círcol tornarà a jugar a domicili. Ho farà diumenge, a les 17:45, a la pista del Pineda.