QuirónSalud presenta un nou hospital a Badalona: entrarà en funcionament després de l’estiu

  0
  149

  Badalona tindrà un nou hospital a partir del mes de setembre. El grup QuirónSalud ha presentat aquest matí el nou centre ubicat al carrer Seu d’Urgell amb l’Avinguda Navarra. L’edifici de 15.000 m², amb 5 plantes i més de 35 especialitats tindrà UCI, urgències 24 hores i estarà a l’avantguarda de la digitalització. Podran disposar de l’hospital prop de 50.000 badalonins i badalonines que disposen de cobertura mèdica privada, a banda de pacients de tot el Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs).

  Aquest matí ha estat presentat en un acte al Rafael Hoteles en què hi ha assistit el govern municipal en funcions, representants del teixit sanitari, social i empresarial. També s’ha pogut visitar el centre, encara en obres, i observar l’interior del que serà el futur hospital. El Director Territorial de QuirónSaludGermán Barraqueta, ha presentat l’hospital com a “un projecte de ciutat que pretén créixer per si mateix. No pretenem ser la subseu de ningú, volem ser referents”. Barraqueta ha lamentat els inconvenients atribuïts a la crisi de la covid que han obligat a posposar l’obertura de l’hospital.


  El badaloní Dr. Josep Lluís Vega, Gerent de l’Hospital, ha destacat l’àmplia cartera de serveis de la que disposa l’hospital i el quadre mèdic format per professionals. El centre disposarà de 72 habitacions individuals, 6 quiròfans, 6 boxes d’UCI, 12 boxes REA, 10 habitacions d’hospital i 36 consultes, entre d’altres. Es calculen que visitaran l’hospital uns 1000 pacients cada dia i s’hi faran 8.000 intervencions quirúrgiques a l’any. A banda de la bona cobertura de serveis, també s’ha destacat la “la ubicació excel·lent” del centre i l’avantatge respecte d’altres hospitals en formar part d’una àmplia xarxa de centres mèdics de QuirónSalud.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí