Ramon Pla, director esportiu Minguella: “Si hem de crèixer, ha de ser en escola i minibàsquet”

  0
  30
  Manel Expósito

  Des del passat 6 de març, Ramon Pla és el nou director esportiu de la Minguella. Tot i la situació epidemiològica que estem vivint, el club de Casagemes ha aconseguit mantenir la seva ferma estructura esportiva, amb 17 conjunts masculins i 13 femenins.

  “És una temporada que no la tornarem a viure en les nostres vides mai més. Primer per la qüestió de la salut i després per la possibilitat de fer esport i poder competir. Des del primer dia hem hagut de confeccionar el calendari d’entrenaments, cerca de pistes a l’aire lliure…tots necessitàvem jugar després de 8 mesos entrenant però sense poder jugar durant el cap de setmana”, exposa Pla. Malgrat aquesta situació, els nois i noies de l’entitat blava han estat fidels i no hi ha hagut gens de por: “Tots els conjunts sempre han volgut jugar i la resposta ha sigut positiva”

  Els 30 clubs que formen el club i la manca d’espai dificulta encara més el creixement de la Minguella, tot i que aquesta no és ara mateix una prioritat. “Poder tenir més equips és una qüestió d’instal·lacions i a Badalona és difícil. Créixer més en equips no té gaire sentit perquè ja tenim totes les categories. Si hem de créixer ha de ser en escola i minibàsquet”.
  Aquesta temporada, no hi haurà ascensos ni descensos a Catalunya. “Amb les lligues que ha confeccionat la federació, totes les competicions finalitzen el 20 de juny. D’altra banda, no tindrem temps per poder fer proves per arribar a més gent. No sé si hi haurà gaires canvis”, afegeix.

  Nosaltres som amateurs i les primeres plantilles no tenen un cost addicional en la nostra entitat. Si un equip no pot jugar 30 partits, fer un ascens a 10 partits és una loteria. Trobo bé que no hi hagi ascensos ni descensos”, valora.

  Tot i això, és una temporada positiva “perquè jugadors del Júnior puguin fer el salt a sènior, sense cap mena de pressió”. “Els jugadors que han patit més la pandèmia són els Júniors, perquè ja deixen de competir en categories de formació. Per això aquests darrers mesos ens ajuden a poder ubicar-los al primer equip”, conclou.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí