Rebuig davant del míting que Pablo Casado ha fet avui a les portes de la nau industrial cremada

  0

  El president del PP i líder de l’oposició, Pablo Casado, ha acudit a Badalona un dia després de l’incendi que va calcinar una nau ocupada en la qual van morir tres persones, per a llançar des d’allí les seves propostes tant en matèria d’ocupacions d’immobles abandonats com respecte a la qüestió migratòria.

  Després d’expressar el seu condol i mostrar la seva solidaritat amb les víctimes, Casado s’ha recolzat en la tragèdia ocorreguda en l’immoble per a reimpulsar les propostes que el seu partit ha realitzat contra les ocupacions, com la llei ‘anti-okupa’ que va presentar en el Congrés, i ha aprofitat també per a recordar que té la mà estesa cap al Govern per a signar un acord d’Estat sobre immigració.

  Rubén Guijarro mostra el total rebuig del PSC

  Segons han expressat els socialistes en un comnicat emès avui, “no tenen escrúpols ni pensen en les víctimes. Només pensen en ells mateixos i en
  esgarrapar algun vot a Vox”. És una llàstima i una pena, segons diu el comunicat, aquestes actituds per part de representants polítics davant
  d’una tragèdia d’aquestes magnituds. “Els Socialistes de Badalona ens reiterem en que és el moment d’exercir la unitat que ens reclamen els veïnes i veïnes, d’estar al costat de les víctimes i ajudar-les en tot allò que estigui a l’abast de les Administracions, no és moment ni de retrets ni de buscar culpables, ni de molt menys treure profit polític”.

  Els comuns denuncien la situació de les persones que hi vivien a la nau

  Segons la presidenta del grup municipal Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, “durant molts anys en aquest país no s’han fet polítiques d’habitatge valentes, que garanteixin un sostre per a tothom, i s’han deixat abandonades les persones més vulnerables, especialment negant els drets de les persones migrades.” Davant d’això, Llauradó retreu les declaracions de Garcia Albiol: “és una vergonya per Badalona tenir un alcalde que criminalitza a les víctimes, fins i tot amb víctimes mortals, el mateix dia que encara ni se sap la magnitud de la tragèdia.”

  Dolors Sabater titlla de racista a Albiol

  Per la seva banda, la líder de Guanyem ha acusat Albiol d'”alimentar al racisme” amb la seva actitud i la seva manera d’abordar el problema dels immigrants sense sostre com els que ocupaven la nau.

  A més, Sabater ha dit compartir la indignació que senten molts veïns i especialment els afectats per l’incendi en veure l’actitud de l’actual alcalde, i ha dit entendre els crits d'”Albiol, racista” que es van escoltar en una manifestació de protesta.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí