Recital contra l’amfitrió i classificació al sac (106-82)

0
    32

31/01/2016 – L’Infantil A del FIATC Joventut destrossa la defensa del CAI Saragossa per assegurar la seva presència a la fase final de la Mini Copa Endesa.

A la Penya només li ha calgut un dia per deixar la feia feta. El conjunt de David Jimeno afrontava la fase de classificació per la Mini Copa de La Corunya sentint-se favorit dins del seu grup, però tot i ser superior als seus rivals l’equip no s’ha deixat anar.

Després d’imposar-se al Montakit Fuenlabrada en el debut a Saragossa (66-48), l’Infantil A del FIATC Joventut completaria un autèntic recital ofensiu contra l’amfitrió.

El CAI encaixaria 30 punts durant el primer quart (30-20) i només podria sobreviure a l’encert verd-i-negre fins a l’últim tram del segon parcial (49-42). La Penya marxaria al descans dominant clarament el resultat (52-42), protagonitzant l’acceleració definitiva a la represa.

Al tercer quart, la defensa badalonina faria un pas endavant, provocant que el CAI només pogués anotar sis punts durant cinc minuts (66-48). Amb un parcial de 13 a 0 completat ja en l’últim període, el FIATC Joventut assoliria la seva màxima diferència (89-62) i eliminaria qualsevol possibilitat de remuntada aragonesa (106-82).

Sobre el parquet del Príncipe Felipe, fins a cinc jugadors verd-i-negres arribarien als dobles dígits d’anotació. Ferrán Llorens brillaria amb 18 punts  i 10 rebots, igual que el jugador convidat Malik Allen (16 punts i 4 assistències). Joel Juárez també acreditaria dobles figures (17 punts i 16 rebots), Christian González sumaria 13 punts i Hleb Reut un total de 10.

Amb aquest triomf aclaparador, la plantilla de David Jimeno certifica la seva classificació per la Mini Copa Endesa de La Corunya com a líder del grup C. Abans de tornar cap a Badalona, la Penya encara ha de disputar un últim partit contra l’UCAM Múrcia (avui a les 12:30h).