Recollits 600 quilos d’aliments al camp de La Salut – Pere Gol

  0
  ok.JPG

  08/02/2014 – El passat cap de setmana, juntament amb l’AVV de Verge de La Salut i el club La Salut-Pere Gol, l'AVV de Juan Valera ha afegit al seu banc d'aliments particular uns 500-600 quilos més de productes d’alimentació bàsica.

   

  El banc d’aliments de l’Associació de Veïns Juan Valera, al districte de Llefià-La Salut, ha guanyat algunes setmanes més de funcionament. Fa uns dies us explicàvem que l’entitat nodreix d’aliments a unes 120 famílies sense recursos de la zona, però que el menjar començava a acabar-se. Aquest cap de setmana, però, juntament amb l’AVV de Verge de La Salut i el club La Salut-Pere Gol, han afegit al seu magatzem particular uns 500-600 quilos més de productes d’alimentació bàsica.

   

  Durant dissabte i diumenge, les tres entitats van muntar paradetes al camp de futbol del Pere Gol i van estar recollint menjar entre els assistents. El club, a més, va aportar diners i va fer una crida entre els seus jugadors perquè posessin el seu gra de sorra. La valoració de la iniciativa, expliquen els impulsors, és molt bona, fins i tot per sobre de les expectatives inicials. El següent pas serà trucar a la porta d’altres equips locals. El proper, el Lloreda.