Remuntada apoteòsica del CTT Badalona que segueix al capdavant

0
    32

El Sosmatic Badalona es va presentar a Sant Joan Despí amb un equip de circumstàncies, amb la baixa de Santiago i de Serra i va haver de recórrer a l'aleví Fernàndez, que jugarà amb la selecció catalana el proper cap de setmana. L'Ateneu 1882 va començar fort, derrotant a Fernàndez (3-1) i a Redón per la mínima. Tot seguit, Sànchez retallava distàncies, també per la mínima, en un partit molt tàctic.  base local, Barril, es desfeia ràpidament de l'aleví badaloní (3-0) i col·locava el 3 a 1 favorable als locals. Però Sànchez, altra vegada, per la mínima donava esperances al Badalona i Redón enviava el partit als dobles al vèncer per 1 a 3 a Pla. Els dobles semblaven decidir el partit a favor dels interessos ateneuencs que s'avançaven ràpidament en el marcador (11-3 i 11-6), però Redón i Sànchez reaccionaven per salvar el tercer onze (9-11). Quan tot semblava perdut (7-2 en el quart), la parella badalonina va treure l'orgull i va desplegar el seu millor joc per empatar (9-9) i dur l'enfrontament al cinquè i definitiu set (9-11). Amb la moral alta semblava que els blaus remataven (2-5), però els santjoanencs aconseguien l'empat (7-7) i, després d'un temps mort vital, els badalonins aconseguien tornar a arrencar per segellar la victòria (7-11) i continuar en places de fase d'ascens.