Ja es poden recuperar les fiances dels abonaments gratuïts de Renfe

  0
  50

  T’expliquem el procediment a seguir perquè se’t retornin els diners de la fiança

  Renfe torna la fiança dels abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància del 2022 a partir d’aquest dilluns 9 de gener. Els usuaris que van adquirir els títols amb targeta rebran els diners de manera automàtica i els que van pagar amb efectiu s’hauran d’acostar als punts de venda de les estacions a partir del 15 de gener. El retorn serà de les fiances de 10 i 20 euros que van pagar els usuaris.

  Cal recordar que per tenir dret a rebre el retorn de la fiança s’hauran d’haver fet un mínim de 16 viatges entre l’1 de setembre i el 31 de desembre. Tampoc es retornarà la fiança als usuaris que, en tres ocasions o més, hagin reservat plaça en un tren de mitjana distància i finalment no hagin viatjat. Per facilitar els tràmits relacionats amb el retorn dels diners Renfe també ha habilitat una línia telefònica específica (91 919 15 67) per informar sobre el tràmit.

  Recordem que els abonaments de Rodalies i Mitjana Distància continuen sent gratuïts durant tot el 2023. Les noves targetes ja es poden comprar des del 28 de desembre i seran vàlides per fins al 30 d’abril.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí