Ricky Rubio i Luca, un nen amb càncer, protagonistes d’un curtmetratge a FILMETS

  0

  FILMETS Badalona Film Festival acull l’estrena mundial del curt ‘Stronger Together’, produït pel jugador de bàsquet Ricky Rubio. Es tracta d’un documental de 15 minuts  dirigit per Àlex Torres que explica com, fins i tot els desafiaments que semblen impossibles, es poden superar si es treballa en equip. El curt explica la història de Luca, un nen malalt de càncer i que també juga a bàsquet en un equip d’El Masnou, i Ricky Rubio, jugador del Phoenix Suns, a la NBA.

  La relació entre tots dos comença quan l’entrenador del nen li explica a Ricky Rubio que té un jugador del seu equip greument malalt i que aquest el voldria conèixer. La sorpresa es produeix quan Ricky es presenta a casa del nen per conèixer-lo personalment. És aquí quan comença el que el curt defineix com un joc d’equip entre ells dos i els metges amb, tots junts, amb l’únic objectiu de combatre la malaltia. El que semblava un partit perdut, es transforma en una victòria per a tothom, sobretot pel Luca.

  Els protagonistes principals del curt són Luca de la Vega, Ricky Rubio i Eduardo de la Vega. S’ha rodat a Nova York i Barcelona.

  ‘Stronger Together’ (‘Junts som més forts’) es podrà veure en primícia mundial a la sessió FILMETS en forma, que es farà avui dissabte 19 d’octubre, a les 12.30 hores, al Teatre Zorrilla.

  En la presentació del curt, que s’ha fet viral, el mateix Luca explica que «sempre he pensat que existien dos tipus de partits: els fàcils i els difícils. Ara sé que hi ha partits pels quals no estàs preparat. Sóc en Luca i aquesta és la història de com la meva família i jo hem jugat aquest partit.

  Ricky Rubio ha explica en un tuit del seu compte personal que «el documental sobre el projecte Luca és un dels projectes amb més afecte de la fundació The Ricky Rubio Foundation».

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí