Robert Costa: “Només penso en el Badalona i en ajudar l’equip”

    0
    RobertCosta.jpg

    18/12/2013 – Ambient d'optimisme al CF Badalona després de la decisiva victòria contra l'Huracán (2-0), que ha deixat els escapulats fora de la zona de descens directe, en plaça de promoció de descens. El Lleida, diumenge a les 17.00 h (en directe per Esport 3), serà el darrer rival de l'any per als de Piti Belmonte, que intentaran confirmar la seva línia ascendent en un camp no precisament fàcil (els de la Terra Ferma són cinquens). El jove defensa central Robert Costa, de només 19 anys, tornarà a ser un dels fitxes en l'onze inicial de Piti Belmonte. Cedit pel Barça, i amb gran projecció, Costa no ha deixat mai de ser titular des que el tècnic escapulat el va fer sortir en l'onze contra l'Alcoià, el passat 20 d'octubre. Formant parella amb Joan Castillo, és una de les peces claus de la seguretat defensiva del Badalona. Una parella que, malauradament, no podrà tenir continuïtat a Lleida, ja que Castillo (a l'igual que Sergio Gómez, un altre titular indiscutible) serà baixa per sanció.

    Costa, tot i aquestes baixes, es mostra confiat perquè, surti qui surti, l'equip mantindrà el bon nivell de joc exhibit en les darreres jornades: "En aquest  equip no hi ha ningú imprescindible, i estic segur que els que surtin ho faran molt bé i compliran perfectament". "Estem molt contents per la victoria i pel joc que vam fer contra l'Huracán, i hem de seguir així, tots units i lluitant per aprofitar les oportunitats que ens vinguin; a veure si podem sortir d’allà baix", afegeix el jove jugador cedit pel Barça.

    Costa destaca el suport dels companys i dels tècnics escapulats, clau en la seva progressió: "El míster està confiant en mi i els companys, des del primer dia que vaig sortir contra l'Alcoìa, m'estan ajudant moltíssim. Estic aprenent molt d'ells". El central, però, no pensa en el futur immediat i en el seu possible retorn al Barça, sinó en el present: “Ara mateix el meu present és el Badalona i treballar dia a dia per ajudar l’equip. No pensó en res més”. Un present immediat que passa per seguir sumant a Lleida, "un dels camps més macos per jugar de la categoria però alhora dels més difícils". Robert Costa, però, creu que l'equip està en línia ascendent i amb la màxima motivació per obtenir un altre resultat positiu: "Tenim moltes ganes, moltíssimes, i podem fer grans coses".