Robusté dóna oxigen al Badalona

0
    25
    Foto diari.JPG

29/01/2018 – Un gol de Miquel Robusté desequilibra el Badalona – Sabadell i dóna tres punts esperadíssims a l'equip de Manolo González, que torna a guanyar després de més de dos mesos.

Un gol de Miquel Robusté desequilibra el Badalona-Sabadell i dóna tres punts esperadíssims a l'equip de Manolo González, que torna a guanyar després de més de dos mesos.

El Badalona ja sap el que és guanyar un partit en el 2018. De nou, l'Estadi, que compleix el seu primer any de funcionament -encara sense inauguració-, va ser territori favorable per als escapulats, que van tombar el CE Sabadell gràcies a un gol del defensa Miquel Robusté en els primers minuts de la segona part.

El partit va anar pel camí esperat. S'enfrontaven dos conceptes semblants, dues apostes per l'ordre i el control i, per això, el marcador només el va moure una jugada a pilota aturada. Va passar en el minut 51 i va tenir Rubén Sánchez i Miquel Robusté com a protagonistes. El primer va centrar i el segon va rematar, de cap, al segon pal i des de l'àrea petita.

Hi va haver poques accions d'atac més. El Sabadell en va tenir una, a les acaballes de la primera part, en un xut de Josu. El Badalona, uns minuts després de gol, podria haver eixamplat la diferència amb una falta directa llençada per Rubén Sánchez. Però l'1-0 no es va moure.

Fitxa tècnica:

Badalona: Morales, Albarrán, Robusté, Moyano, Héctor; Álvaro Vega, Maestre; Robert (Toni Lao, 87'), Rubén Sánchez (Enri, 78'), Néstor Querol; Marcel Serramitja (Kevin, 53').

Sabadell: Roberto, Dani Gómez, Josu, Aleix Coch, Migue, Óscar, Adri Díaz (Mario, 67'), Pol Moreno (Guillemenot, 78'), Ángel, Felipe Sanchón y Pedro Capó (Migue García, 59').

Gols: 1-0 (51') Robusté.

Àrbitre: David Recio Moreno (navarrès). T.G: Néstor Querol, del Badalona; Aleix Coch i Pol Moreno, del Sabadell.

Públic: 1.320 assistents a l'Estadi.