’Running’ a Badalona en equip contra la foscor i la por al Passeig Marítim

  0
  55
  Corre BDN

  Arran d’un tuit de la periodista Júlia Talarn, a on denunciava la foscor i la manca de llum al Passeig Marítim entre Badalona i Montgat, el grup de ‘runnersCorreBDN va proposar combatre la por a la foscor i la inseguretat entre aquest grup de dones que voldria mantenir la seva activitat física per aquest tram però per motius de seguretat prefereix evitar mantenir el seu recorregut habitual.

  “Entre Badalona i Montgat hi ha una zona fosca, gens il·luminada. Estem parlant d’un tram perillós. Ja no només per les possibles caigudes, a causa del paviment, sinó també per les agressions, que s’agreugen quan ets una dona”, exposa Esther Ferreras, com a portaveu d’un grup que ja suma més de 80 integrants.

  Des de fa un mes, l’equip ha proposat exercitar-se des del Pont del Petroli a la zona fosca entre Badalona i Montgat. L’objectiu és mantenir l’activitat física així com generar sinergies i noves amistats. Cada dijous a les 19:00h, el grup es reuneix en aquest punt de partida. “Si no coneixes a ningú és una mica més difícil però unes 15 persones ja han contactat amb nosaltres”, afegeix.

  CorrerBDN va néixer fa aproximadament 10 anys i més de la meitat d’integrants són corredors habituals i hi participen en curses populars. Aquesta reivindicació és bàsicament un servei en què traurien profit tots els badalonins i badalonines i el Passeig es mantindria amb vida durant les tardes entre la tardor i l’hivern.

  Recordem que dissabte es va produir el canvi d’hora i a partir de les 18:00h ja és de nit a Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí