Sàbat: “Estava convençut que Paul ficaria el triple”

  0
  40
  GBC-JOV (15).JPG

  24/01/2016 – El base de la Penya ha vist que l’aler disposava d’una bona posició per tirar i no ha dubtat ni un instant en cedir-li la pilota perquè convertís el triple de la victòria (70-74).

   

  Amb 15 punts, 2 rebots i 4 assistències (16 de valoració), Albert Sàbat seria un dels grans referents del FIATC Joventut al Donosti Arena. El base assumiria galons, fregant els 30 minuts sobre el parquet d’Illumbe i donant l’assistència decisiva que Brandon Paul convertiria en el triple final.

   

  “Guanyar és molt maco. La veritat és que hem estat ficats en tot moment. Al primer quart ens han anotat molts punts, però a partir del segon s’ha començat a defensar molt bé. Això ha estat la clau”, destacava Sàbat des del vestidor d’Illumbe.

   

  “El Gipuzkoa ens ha empatat, però crec que hem sabut jugar els últims minuts. L’equip ha lluitat fins al final i s’ha pogut endur un últim rebot que ens ha donat el tir de la victòria. Estem contents”, afegia el jugador de Llagostera.

   

  Just després de vèncer el Gipuzkoa, Sàbat comentaria amb Xavi Ballesteros la decisió adoptada per Brandon Paul en el darrer triple del FIATC Joventut. Restaven encara 12 segons per finalitzar l’encontre, però l’aler optaria per jugar-se un llançament obert sense que li tremolés el pols.

   

  “La nostra filosofia és aquesta. Quan tenim l’oportunitat, tirem”, sentenciava un Sàbat convençut de la fiabilitat de l’aler en aquestes situacions de risc.

   

  “Suton m’ha passat la pilota i he vist que Paul estava sol. Li he donat perquè sabia que la ficaria. Acabava de fallar un triple i estava convençut que no ho tornaria a fer. És un gran tirador i no ho hem dubtat ni un instant. Havia de ser ell”, relatava el jugador verd-i-negra.

   

  Segons el base, si la Penya continua “d’aquesta manera”, les coses “aniran bé”. “Hem de ser positius perquè hem demostrat ser capaços de sobreposar-nos a dues baixes importants”, reivindicava Albert Sàbat des de Sant Sebastià.