S’acomiaden sense cap vergonya

0
    36

El Badalona cau a l’Heliodoro Rodríguez (3-1) tot i haver tingut el partit a la seva mà durant la segona meitat i s’acomiada de la promoció d’ascens

El guió no va ser ni de lluny l’esperat, però sí el final. El Tenerife va aconseguir passar a la segona ronda de la promoció gràcies a l’efectivitat i l’experiència. Dels canaris tothom s’esperava un equip molt superior per la seva història, però el Badalona va demostrar ser un bloc ben conjuntat, amb qualitat i ganes de guanyar, tot i que superar en futbol al seu rival durant gran part de l’eliminatòria no va ser suficient. L’empat in extremis al Centenari i l’Heliodoro Rodríguez, on els locals s’imposaren ahir 3-1, van dictar sentència.

La primera part va ser clarament blanc-i-blava. El Tenerife va disposar de les millors ocasions, encara que algunes d’elles van venir precedides d’errades defensives badalonines. Perona va enviar la pilota al pal en dues ocasions, tot i que no va ser fins la recta final quan els de Quique Medina s’avançaran al marcador gràcies a un gran xut de Bravo des de fora de l’àrea. El Badalona tornava a túnel de vestidors amb esperances, però les va veure molt minvades justament després de començar la segona part. Aridane va rematar de cap a la perfecció a la sortida d’un còrner i enfonsava el somni escapulat. Els de Márquez no va llançar la tovallola i fruit de la seva insistència va arribar el 2-1, quan Ceballos va enfonsar a la porteria rival una pilota morta dins l’àrea. La classificació tornava a ser molt a prop i l’energia escapulada es va carregar de cop. El Badalona es va fer amb la pilota i el partit i va acorralar el Tenerife a la seva àrea. Álex García i Robles van acariciar l’empat. Llavors, quan millor pinta feia el partit, el conjunt local va treure pretroli d’on no hi havia i en una jugada aïllada Chechu va poder rematar sol i fer el tercer i definitiu gol. Els homes de Badalona no es van rendir, però, i van poder tornar a posar emoció a l’eliminatòria si Goikoetxea hagués encertat en una oportunitat a pocs minuts del final.

Els escapulats van morir amb el cap ben alt i van ser molt a prop de donar la sorpresa enfront d’un clàssic dels camps de futbol espanyols com és el Tenerife. La pilota i la competició s’acomiaden de l’avinguda de Navarra fins la propera temporada. Més i millor.