Sáenz de Santamaría tanca la conferència política del PP a Badalona

  0
  39
  15132375576_976c2c29b3_k.jpg

  08/09/2014 – La vicepresidenta del govern estatal va reiterar que la consulta del 9 de novembre no se celebrarà.

  La vicepresidenta del govern, Soraya Sáenz de Santamaría, va ser l’encarregada de clausurar dissabte al migdia la conferència política organitzada pel Partit Popular al BCIN, a Badalona. Durant el seu discurs, Santamaría va reiterar i remarcar que la consulta del 9N no se celebrarà i etzibà que la llei de consultes “no pot autoritzar el que no depèn d'aquesta llei ni d'un governant, sinó de tots els espanyols”. "Podeu confiar en la paraula del govern de Rajoy i en la completa garantia que no hi haurà un referèndum secessionista”.

  La vicepresidenta va tornar a oferir diàleg "dins de la llei” i assegura que estan disposats a parlar de "21, 23 o 20.000 temes, els que siguin necessaris perquè Catalunya surti de la crisi, es creï ocupació i es consolidi la recuperació", en referència al pla de 23 mesures que el president de la Generalitat, Artur Mas, va plantejar al cap de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, en la reunió que van mantenir al juliol.

  La presidenta del Partido Popular Català, Alicia Sánchez-Camacho, per la seva part, va considerar que “Catalunya necessita una alternativa de govern no nacionalista”. “Mas ha segrestat la política catalana i l’ha posat al servei de la política de ficció”. Pel que fa a la trobada política del cap de setmana, Camacho va resaltar que “ha posat de manifest que el partit és una organització activa, cohesionada i fort” i ha reivindicar l’espai polític que representa el PP, “referència del centre polític català”.