Salut realitzarà PCR a Llefià a partir de dilluns

  0
  50

  El departament de Salut va realitzar divendres passat un garbellat comunitari en alguns blocs de pisos concrets del barri de la Salut de Badalona, una acció que continuarà a partir del dilluns amb proves PCR en Llefià i Gran Sol a persones d’entre 15 i 40 anys.

  Professionals sanitaris van acudir a alguns edificis de la Salut per a fer unes 800 proves PCR in situ en llocs on se sospita que pot haver-hi un major nombre de casos de coronavirus asimptomàtics.

  Aquest garbellat continuarà el dilluns en els Centres d’Atenció Primària de Llefià i Gran Sol, i aquesta dirigit a la població d’entre 15 i 40 anys, la franja d’edat en la qual s’han detectat més casos.

  Les PCR es duran a terme de 15 hores a 19 hores el dilluns i de 10 hores a 14 hores i de 15 hores a 19 hores la resta de la setmana.

  Per a evitar aglomeracions en els centres, les proves es prioritzaran per carrers de manera que, en funció del lloc de residència, s’haurà d’anar un dia o un altre.

  Els resultats de les proves estaran disponibles 48 hores després en l’eina “La Meva Salut”, encara que es contactarà per telèfon en els casos que surti positiu.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí