Salva Maldonado: “Destacaria la fe dels jugadors”

  0
  52
  1c766268a0bedf50.JPG

  14/12/2014 – El FIATC Joventut va sumar el vuitè triomf de la temporada a Illumbe (63-66) i el tècnic verd-i-negre va oferir la seva visió del partit contra Gipuzkoa.

   

  “Els dos equips han volgut guanyar, però no sabien com. Hem estat capaços de guanyar el partit en defensa. A la segona part hem estat molt espessos en atac. No hi havia referències i el tir exterior ha estat nul”, comentava Salva Maldonado just després del xiulet final.

   

  El tècnic de la Penya va assegurar que el seu equip havia estat “molt bé en defensa”, destacant com al rival li va costar “recuperar-se, tot i que nosaltres estàvem molt desencertats”.

   

  “A manca de tenir un dia bo ofensivament, hem pogut treure un partit que s’ha girat. A més, quan hem anat a la línia de tirs lliures també hem fallat. Això crea encara més negativitat”, afegia Maldonado.

   

  L’entrenador adrianenc va lloar la capacitat de sacrifici dels seus jugadors per tal d’evitar que el partit s’escapés. “Hem lluitat molt. La lluita sota taulers ha estat molt bona i ens ha permès tirar més que al rival”, apuntava el tècnic.

   

  Segons Salva Maldonado, el FIATC Joventut es va endur el triomf “evitant que el rival anotés. Això és molt positiu per un equip ofensiu com el nostre. Sabem que podem jugar inclús millor que com ho hem fet a la primera part, però també podem guanyar un partit amb el joc de la segona”.

   

  En aquest sentit, Maldonado es va mostrar “encantat” amb el nivell defensiu dels seus homes i, a més, va destacar “la fe dels jugadors en un partit on tot semblava negatiu”.

   

  Comentant la cistella del Gipuzkoa Basket que va forçar la pròrroga, Salva Maldonado va explicar la seva visió de l’acció completada per Dean amb un triple salvador. 

   

  “M’agrada intentar la defensa. No hem anat a la pròrroga per l’últim triple de Dean, sinó per dos tirs lliures i un triple anterior. No em quedo amb l’última jugada, sinó amb els sis punts anteriors”, va dir el tècnic de la Penya, reiterant la seva aposta per intentar defensar l’últim tir.

   

  Un altre dels punts que Salva Maldonado va destacar van ser els rebots. “Era un dia de rebots, perquè els dos equips hem fallat molt. Suton ha fet una gran tasca”, declarava el tècnic verd-i-negre.

   

  Sobre la Copa del Rei, Maldonado va seguir amb la seva prudència habitual, afirmant que encara no la veu del tot. L’entrenador de la Penya refusa capficar-se amb xifres i classificacions i només pensa en els dos pròxims partits que el FIATC Joventut ha de jugar a casa.