Salva Maldonado: “Els joves ens han permès competir”

  0
  46
  1415_HGC_JOV (8).JPG

  29/03/2015 – A nivell global, el FIATC Joventut ha fet un bon partit a las Palmas (79-77) però les errades comeses en facetes del joc molt concretes han impedit el triomf verd-i-negre.

   

  “La nostra sortida ha estat decebedora. Aquest inici ens ha pesat molt, perquè quan vens de darrere sempre perds energia”, declarava Salva Maldonado, encetant d’aquesta manera la seva valoració del duel jugat contra l’Herbalife.

   

  En declaracions a RCB, l’entrenador del FIATC Joventut destacava com “els errors ofensius i les pèrdues de l’últim minut ens han castigat molt. S’han vist els exemples que expliquen perquè hem perdut el partit”.

   

  “El rebot ofensiu, les pèrdues i els tirs lliures no ens han permès tenir alguna opció més ni posar-nos per davant per fer néixer la por a les files del Gran Canaria. Hem anat sempre a remolc”, afegia Maldonado, analitzant quins factors havien impedit que la Penya es posés per davant en el marcador.

   

  Tot i la derrota, l’entrenador verd-i-negre ha recordat que cal fer “una anàlisi que va més enllà de les victòries o les derrotes” i s’ha mostrat satisfet amb la versió de la Penya.

   

  “Avui, l’equip m’ha agradat. La setmana passada vaig sortir decebut, però avui no. Menys a l’inici, l’equip ha estat ficat i ha anat al màxim”, deixava clar Salva Maldonado.

   

  I és que els mals resultats no han de desdibuixar les sensacions i les capacitats que ha transmès avui el FIATC Joventut durant moltes fases del duel. “No ens hem de creure que ara no tenim capacitat per guanyar els partits”, advertia Salva Maldonado.

   

  El tècnic adrianenc ha parlat de les prestacions que actors normalment més ‘secundaris’, com Albert Ventura i Nacho Llovet, han ofert en el dia d’avui.

   

   “Jugadors que no estaven jugant gaire han fet un gran partit. Amb els veterans continuem estant una mica sobre límits. Els joves han fet un pas endavant i ens han permès competir”, valorava Maldonado a RCB.

   

  Per últim, Salva Maldonado s’ha referit a la pressió que pot tenir la Penya de cara al pròxim partit de lliga contra la Bruixa d’Or Manresa, un dels conjunts que lluita per la salvació.

   

  “Si la pressió ens ha de servir per jugar pitjor, doncs llavors tindrem un problema. Si la pressió serveix perquè tothom es posi les piles i perquè el públic també ho faci i ens animi sense mirar la classificació, doncs perfecte”, ha apuntat el tècnic adrianenc.