Salva Maldonado: “Estic content del ritme de l’equip tot i el treball que portàvem”

  0
  salva maldonado.jpg

  04/09/2012

  Salva Maldonado es va mostrar "content" després del partit contra l'assignia Manresa i espera que l'estada a Benasque serveixi per "treballar i coneixe'ns millor"

  Salva Maldonado es va mostrat "content" després del primer test dels verd-i-negres a Sant Julià de Vilatorta. Més enllà del resultat, el tècnic de Sant Adrià va destacar que l'equip "ha treballat bé, sobretot a nivell defensiu" i que el partit "ha donat de si perquè els jugadors tinguessin les primeres sensacions i es vagin coneixent".

  Maldonado reconeix que a l'equip li va faltat oxigen a l'ultim quart, "potser em punxat a partir del minut 32, però estic content del ritme de partit tenint en compte el treball que portàvem".

  Tot i no voler entrar en valoracions individuals perquè "no acostuma a ser bo fer-ho després del primer partit", ha admès estar molt content amb el treball de Kuzmic, el més valorat del partit, "pel seu nivell defensiu. Espero que a la lliga ens doni rotació i intensitat".

  L'equip va viatjar a Benasque on passarà la setmana fent treball físic i on segons Maldonado "ens anirà molt bé per treballar i coneixe'ns millor".