Salva Maldonado: “Hem batallat cada jugada”

  0
  54
  JOV-EST (9).jpg

  31/01/2016 – L’entrenador del FIATC Joventut marxaria cap a casa realment satisfet després de veure com els seus jugadors es buidaven (75-58).

   

  Per segona jornada consecutiva, la Penya podria tancar el cap de setmana amb la sensació d’haver fet els deures. El conjunt verd-i-negre es desfaria del Movistar Estudiantes gestant el seu triomf en una segona meitat d’alts volts i guiat per l’encert exterior d’Alberto Abalde (18 punts).

   

  “L’equip ha dominat el marcador durant gairebé 40 minuts. Crec que la primera part ha estat marcada per les pèrdues. Hi havia nervis i no s’ha tingut precisió. Amb 20 pèrdues és difícil jugar de forma vistosa”, destacava Salva Maldonado per inaugurar la seva roda de premsa post partit.

   

  “Durant la segona meitat sempre hem tingut avantatges. Semblava que ens podíem escapar, però els avantatges sempre han anat acompanyats d’errades. Al final hem agafat una bona ratxa i s’ha pogut viure un final de partit sense patiment. Estic molt content pel treball defensiu que ha fet l’equip”, afegia el tècnic verd-i-negre.

   

  A banda de la contribució repartida en atac, Maldonado donaria valor “al treball dels jugadors que no han estat encertats”. “L’exemple més clar és el de Paul i Miralles. No han tingut sort, però s’han sacrificat molt per l’equip”, valorava l’entrenador adrianenc.

   

  Segons el tècnic del FIATC Joventut, la seva plantilla exhibiria un elevat grau de compromís a la pista. “Hem batallat cada jugada i això vol dir que la mentalitat del jugador és bona. Tothom s’ha sacrificat”, reiterava en sala de premsa.

   

  Imposant-se a un rival de la zona baixa com el Movistar Estudiantes, la Penya aconseguiria “fer els deures”. “Ens venien dos partits que calia guanyar, ja que es tracta de victòries dobles. Ara buscarem fer un pas endavant per competir millor amb els clubs grans”, relatava Maldonado com a última impressió.