Salva Maldonado: “Hem demostrat que podem competir”

  0
  12217.jpg

  20/10/2014 – L’entrenador del FIATC Joventut va valorar molt positivament el treball realitzat pels seus jugadors, tot i la derrota soferta al Palacio (90-88).

   

  La Penya va fer un partit formidable a la capital, recuperant-se d’un mal inici per acabar posant al Madrid contra les cordes. “Al primer quart només hi ha hagut un equip a pista, el Madrid. Semblava que no hi havia partit. Han jugat massa fàcil. Després, el nostre mèrit ha estat ficant-se i remuntar”, assegurava Salva Maldonado a RCB, un cop finalitzat el duel.

   

  “Hem aguantat molt bé. Penso que hem agafat l’avantatge de nou punts massa aviat i que aquella jugada de sis punts en dos segons de KC Rivers ens ha fet molt mal”, afegia el tècnic valorant el treball fet pels seus homes.

   

  Segons Maldonado, al FIATC Joventut li va sortir “creu”, però l’equip va treballar “molt dur”. L’entrenador adrianenc afirmava estar content. “Em quedo amb moltes coses positives”, comentava Maldonado a RCB.

   

  La màxima de nou punts favorables a la Penya (67-76) va arribar “massa aviat”, fet que no va permetre “crear els dubtes suficients al Madrid”, reconeixia Maldonado. Tot i així, l’entrenador verd-i-negre es mostrava molt orgullós de l’aportació de la banqueta. “Ens han ajudat molt”, afirmava l’entrenador adrianenc.

   

  Després d’encaixar una derrota immerescuda, Salva Maldonado explicava com la plantilla s’havia quedat “molt tocada, perquè hem tingut una gran oportunitat”. Per damunt de tot, el tècnic del FIATC Joventut va valorar el fet que la Penya havia demostrat que pot competir amb “molts equips”. “Avui ho hem fet amb el Madrid”, apuntava Maldonado.

   

  L’última jugada

   

  “No hi havia una jugada molt estructurada per l’últim tir. Hem buscat un tir i prou. M’hauria agradat més un triple, però Mallet ha trobat una bona opció i ho ha provat. Tampoc hi havia gaire més temps per decidir”, va exposar Maldonado, parlant del darrer tir de Mallet per forçar la pròrroga. “Hi havia molt poques línies de passada”, explicava el tècnic.

   

  Propers compromisos

   

  Tot i la gran imatge mostrada a Madrid, Salva Maldonado va voler posar fre a l’eufòria. L’equip ha de mantenir la calma, corregir els errors i fer-se fort a l’Olímpic contra l’Obradoiro. “Tampoc ens volem posar més pressió del compte. Ara toca recuperar als jugadors, millorar les errades i estar bé físicament”, va dir Maldonado.