Salva Maldonado: “Hem fet un joc molt contemplatiu”

0
    26
    GCA-JOV (6).JPG

10/01/2016 – El tècnic del FIATC Joventut valoraria des de la sala de premsa del Gran Canaria Arena la dura derrota sumada per la Penya a las Palmas (82-67).

En una competició com la Lliga Endesa, on tots els equips compten amb potencial, un jugar al màxim s’acaba pagant. Amb aquesta lectura marxa el FIATC Joventut cap a Badalona, després de no poder competir durant, almenys, 20 dels 40 minuts que duraria l’encontre davant l’Herbalife.

“Gran Canaria ha tingut més fam de victòria que nosaltres. Hem fet un joc massa contemplatiu, regalant 22 minuts del partit al rival”, declarava Salva Maldonado, un cop encetada la seva compareixença post partit.

“Durant la primera meitat no hem defensat. L’Herbalife ens ha dominat per dins al llarg de tot el partit”, afegia el tècnic, referint-se a l’excés de facilitats que jugadors com Alen Omic havien tingut per anotar.

Maldonado qualificaria de “decebedora” la sortida del tercer quart executada per la Penya, tot i que l’entrenador adrianenc també voldria extreure alguna conclusió positiva del matx. “En l’últim parcial l’equip m’ha agradat més, però ha estat insuficient”, argumentava l’entrenador del FIATC Joventut.

Segons Maldonado, “al final la fam o el desig fan que el teu partit sigui d’una manera o d’una altra”, premissa que quedaria totalment demostrada amb la diferència d’intensitat mostrada per l’Herbalife i la Penya al Gran Canaria Arena.

Tot i els molts errors comesos pels seus jugadors, el tècnic adrianenc també donaria valor a la gran tasca completada pel Gran Canaria al llarg dels 40 minuts. “No vull dir que la derrota sigui desmèrit nostre. No li trec ni una espurna de mèrit a l’Herbalife”, destacaria l’entrenador verd-i-negre en darrera instància.