Salva Maldonado: “Jo estic content aquí”

  0
  34
  1415_JOV-GBC (35).jpg

  25/04/2015 – El tècnic del FIATC Joventut deixar clares les seves ganes de continuar, tot i que prefereix aparcar la renovació fins que no s’assoleixin els objectius.

  Salva Maldonado marxava cap a casa satisfet amb el treball desenvolupat pels seus homes contra el Gipuzkoa Basket (91-66). La plantilla verd-i-negra executaria un dels partits més complets de tota la segona volta, realitzant una feina brillant en defensa.

  “Ha estat un partit bastant regular. No hem fet un joc brillant, però l’equip ha treballat bé en defensa. Hem dominat bé les cistelles i els rebots”, declarava Maldonado en sala de premsa.

  Segons el tècnic del FIATC Joventut, a l’equip “li feia falta fer un partit complet i tenir bones sensacions”. Per Salva Maldonado, el joc desenvolupat per la Penya “ha tingut molta qualitat i capacitat defensiva”.

  “L’equip està entrenant amb una situació bona. Hem recuperat a tots els jugadors. Encara tenim forces per lluitar els quatre partits que resten”, afegia l’entrenador verd-i-negre.

  Durant la seva intervenció davant dels mitjans, Maldonado també va valorar el fet de superar les 16 victòries aconseguides durant els seus tres anys anteriors al capdavant del FIATC Joventut. “Ja estem a 17”, manifestava el tècnic adrianenc amb orgull.

  Segons Salva Maldonado, contra Gipuzkoa la Penya va recuperar “l’equilibri defensiu”. “Sempre que hem deixat al rival a menys de 70 punts, hem guanyat. Havíem perdut l’equilibri, perquè se’ns han trencat peces al llarg de la temporada”, reconeixia l’entrenador verd-i-negre en sala de premsa.

  De cara al tram final de la temporada – resten quatre jornades – Maldonado recordava que els equips “amb moral, no perdonen”. El tècnic també va parlar sobre les negociacions de renovació que encetarà amb la Penya.

  “Estem a finals d’abril. Queden quatre partits i hi ha objectius per aconseguir. Aquests temes els portem internament. Jo estic content aquí, sens dubte. A hores d’ara no crec que s’hagi de focalitzar el tema en les renovacions”, assegurava el preparador català.

  Es parla d’una proposta d’ampliació de dos anys, tot i que Salva Maldonado es vol centrar en la competició. El tècnic de la Penya és feliç a Badalona, on hi treballa “molt còmode”, i no dubtarà “a seure amb el club” per parlar “com sempre” ha fet.