Salva Maldonado: “Les sensacions del treball col·lectiu són bones”

  0
  88
  DSC_0393.JPG

  20/09/2015 – Del triomf sumat contra el Baskonia (88-70), el tècnic del FIATC Joventut es queda “amb l’energia mostrada per l’equip”.

   

  A Salou, la Penya encadenaria la segona victòria consecutiva de la pretemporada. El conjunt verd-i-negre aprofitaria el seu major rodatge com a bloc per superar un Laboral Kutxa encara en fase de construcció. Aquestes van ser les conclusions que Salva Maldonado va extreure del partit. 

   

  “Mantenim molta gent de l’any passat. En principi, això és un dels avantatges que tenim ara amb equips que estan en total construcció com el Baskonia”, declarava el tècnic un cop finalitzat el duel.

   

  Maldonado es mostraria satisfet amb el procés de cohesió que està protagonitzant la plantilla, igual que del joc mostrat pels seus jugadors.

   

  “Hem incorporat tres jugadors que s’han integrat bé a la dinàmica de l’equip, però la base és la base. Tenim rutina i aspectes que mantenim de la temporada passada. Això ens afavoreix”, apuntaria el tècnic adrianenc.

   

  Sobre el partit contra Baskonia, l’entrenador del FIATC Joventut destacaria la intensitat dels seus homes. “Em quedo amb l’energia de l’equip, bàsicament. És bona i cal tenir-la. Les sensacions del treball col·lectiu també són bones i físicament estem bastant en la línia que volem”, diria Maldonado.

   

  Ahir al vespre, el debutant Brandon Paul podria gaudir dels seus primers minuts amb la samarreta de la Penya. L’aler destacaria amb 14 punts, oferint bones sensacions tot i només portar un entrenament amb l’equip.

   

  “Ens aporta presència física. Aquest és un dels aspectes on nosaltres no destacarem a la lliga. En atac ja sabem quines són les seves característiques. És un jugador que es pot generar els seus tirs. En defensa m’ha agradat”, comentaria Salva Maldonado.

   

  Pel tècnic, el FIATC Joventut faria “coses molt bones en defensa”, tot i deixar clar que en pretemporada “és difícil catalogar les evolucions, ja siguin positives o negatives”.

   

  “Em fixo molt en com s’incorporen els nous i en aquest aspecte estic content. Els veig amb ganes d’avançar i la veritat és que estan aprenent ràpid”, declararia Salva Maldonado abans d’abandonar les instal·lacions del Pavelló Municipal de Salou.