Sàbat: “La pinya que fem s’està notant a la pista”

  0
  DSC_0384.JPG

  20/09/2015 – El base de Llagostera completa el seu millor partit en la pretemporada, anotant 14 punts contra el Baskonia sense errar cap tir de camp.

   

  Amb 14 punts, un cent per cent d’efectivitat i un 23 de valoració, Albert Sàbat va ser un dels jugadors destacats en el triomf que el FIATC Joventut sumaria ahir a Salou contra el Laboral Kutxa (88-70).

   

  El base continua guanyant confiança després d’unes primeres setmanes d’entrenaments que li han servit per acoblar-se al grup.

   

  “Tenim bones sensacions. Anem avançant en la pretemporada. Ja encarem la tercera setmana i l’equip està agafant el ritme de partit. Penso que es van notant les millores que anem fent. El més important és arribar bé al debut de lliga”, declarava Sàbat després d’imposar-se al Baskonia.

   

  Tot i haver guanyat de molts punts a un rival d’Eurolliga, el jugador verd-i-negre deixaria clar que aquests episodis són perfectament normals durant les pretemporades.

   

  “És una mica relatiu perquè tothom està començant. No es pot valorar del tot, però sí que és evident que el grup està treballant bé. Encara resta moltes setmanes i hem de seguir amb aquest ritme”, comentaria el base sobre el fet de vèncer a un adversari com el Baskonia.

   

  Sens dubte, el més positiu és la conjunció que es va poder apreciar a Salou entre els jugadors del FIATC Joventut. “Hi ha molts jugadors de l’any passat i només tres nous. Ens estan ajudant a acoblar-nos i això és important. La pinya que fem s’està notant a la pista”, valorava Albert Sàbat.

   

  Sobre la millora del seu rendiment, el base llagosterenc es mostraria satisfet amb el pas endavant fet contra el Laboral Kutxa.

   

  “Portava molts mesos sense jugar i crec que a poc a poc estic agafant el meu ritme de joc. Els tirs aniran entrant. Penso que el joc de la Penya m’afavoreix. Es fa tot bastant ràpid i sempre hi ha opcions de passada amb gent oberta per tirar”, apuntava Sàbat.