Salva Maldonado: “Necessitem recuperar-nos dels petits problemes físics”

  0

  03/02/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut mostrava la seva preocupació per les diferents molèsties que arrosseguen jugadors com Savané i Mallet.

   

  Una simple derrota no ha de tacar una trajectòria que frega l’excel·lència. Simplement perquè la competició no s’atura i no hi ha temps per les  lamentacions.

   

  “Hem tornat als entrenaments com sempre. El resultat final demostra què va passar durant el partit. Nosaltres no vam jugar al nivell suficient per guanyar i l’Estudiantes ho va fer millor”, afirmava avui Salva Maldonado, abans d’encetar l’entrament d’aquest matí.

   

  “Tampoc és la primera derrota que patim. No tenim cap sensació Gaire diferent. Em preocupen més altres aspectes”, valorava el tècnic del FIATC Joventut. Per tal de poder afrontar amb garanties el pròxim partit contra l’Unicaja, la clau pot estar en l’aspecte físic.

   

  “Ens hem de recuperar dels petits problemes físics que tenim. No són molt importants, però sí que ens dificulten poder estar al cent per cent”, ha explicat Salva Maldonado.

   

  L’entrenador verd-i-negre s’ha mostrat indecís a l’hora de preveure si la Penya estaria preparada per suportar l’exigència que tindrà el duel contra els malaguenys.

   

  “No ho sé. Ho podré dir quan hi arribem. Per això em preocupa el tema de recuperar als jugadors. Ara tenim a Savané i a Mallet aturats. Arrosseguen problemes físics des de diumenge”, ha declarat.

   

  “Sabem que caldrà jugar al cent per cent per competir contra Unicaja, tal com vam fer a la primera volta. Si no arribem al partit de la millor forma possible, les nostres possibilitats minven molt”, ha dit també Salva Maldonado.

   

  El tècnic adrianenc s’ha desfet en elogis cap al pròxim rival de la Penya: l’Unicaja. “És un equip molt sòlid i físic. Estan jugant bé, sobretot a casa. És un rival que t’exigeix molt. Per tant, m’espero un partit complicat. A Badalona vam ser molt intensos, vam tirar 20 vegades més que ells i un total de 40 triples”, ha reconegut l’adrianenc.

   

  “No crec que siguem capaços d’arribar al nivell del partit de la primera volta, però hem de buscar un nivell superior al del passat cap de setmana, sobretot pel que fa a l’exigència física”, afegia.

   

  Al Palacio de los Deportes, Salva Maldonado va utilitzar a tots els jugadors de la plantilla, inclòs al vinculat Alberto Abalde. El tècnic valorava així la seva aposta per obrir una mica més la rotació.

   

  “Hi ha partits que els hem jugat amb deu i d’altres amb dotze jugadors, simplement per pura necessitat. Amb el temps que portem s’han vist moltes coses. En principi, busquem tenir jugadors preparats per ajudar. Treballem amb aquesta idea”, apuntava Maldonado.

   

  “La gent que surt significa que ha treballat, cosa que no vol dir que sempre que treballis bé jugaràs. Parlem d’un equip professional”, ha dit per acabar l’entrenador del FIATC Joventut.