Salva Maldonado: “Necessitem un canvi de mentalitat”

  0
  33
  JOV-LAB (9).jpg

  17/01/2016 – L’entrenador del FIATC Joventut segueix reclamant la necessitat de fitxar, després de caure contra el Baskonia oferint una mala imatge (68-89).

  En la visita del Laboral Kutxa a Badalona, la Penya torneria a oferir símptomes clars de debilitat. Per segona jornada consecutiva, el conjunt verd-i-negre només podria competir durant 20 minuts, ja que es quedaria sense opcions a l’inici del tercer període.

  “Els dos equips han jugat forçats i s’ha vist molta pèrdua de pilota. Hem aguantat bastant bé durant la primera part, anant una mica a embranzides, però la sortida del tercer quart ha estat definitiva”, valorava Salva Maldonado en roda de premsa.

  “Davant un rival com aquest, que és letal en el joc obert i ràpid, no hi ha res a fer. Quan ens hem vist per sota en el marcador hem patit molt. Ens hem quedat totalment descompostos”, afegia el tècnic adrianenc.

  Segons Salva Maldonado, la moral del FIATC Joventut “és baixa”, situació que ha dut l’equip “a viure moments crítics”. En la mateixa línia, l’entrenador verd-i-negre relatava com la situació actual que viu la Penya està afectant el rendiment dels jugadors.

  “Jugar a casa amb tant desavantatge és un factor que no ajuda. La nostra moral en aquests moments no és bona. Ens afecta veure que el rival és molt superior a nosaltres. Necessitem treballar i corregir moltes coses”, deixava clar l’entrenador de Sant Adrià.  

  Tot i que el FIATC Joventut encara té “temps per demostrar què és capaç de fer”, el pas de les jornades ha provocat que l’equip topi “amb la seva posició real”. El bon inici de lliga protagonitzat per l’equip va generar “falses il·lusions” i ara, després de la setzena cita del campionat, “la lliga ha posat l’equip al seu lloc”.

  Per sortir del pou on s’ha ficat la Penya, Maldonado opina que la plantilla necessita un “canvi de mentalitat”. “És el primer pas per canviar la situació. Com abans estiguem preparats per patir, millor. Hem de tenir la mateixa mentalitat que equips com el CAI i l’Estudiantes. No podem amagar res”, assegurava el tècnic verd-i-negre.

  Contra el Laboral Kutxa, el FIATC Joventut completaria “alguns minuts amb la pitjor imatge de la temporada”, fet que encara legitima més Salva Maldonado per demanar un reforç interior.

  “Necessitem fer un moviment de plantilla. Ens ho hem de plantejar i fer-ho quan sigui oportú”, tornava a recordar el tècnic després d’encaixar la desena derrota de la temporada.