Salva Maldonado: “Si no és per Vidal, perdem de 30”

  0
  1415_IBT-JOV (12).jpg

  12/04/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut marxa de Tenerife “decebut” amb el nivell defensiu mostrat per l’equip, el qual ha qualificat de “pobríssim”.

   

  Salva Maldonado i els seus jugadors no abandonaran la Laguna amb un somriure als llavis. El caràcter guanyador d’aquesta Penya fa que les derrotes siguin difícils d’assumir i més si arriben en un mal partit com el d’avui.

   

  “Estic decebut. Hem trigat massa a ficar-nos dins del partit. Hem començat una hora tard. L’equip ha regalat 20 minuts. No hem entès res i hem completat una primera part decebedora, jugant sense defensa i al ritme que volia Tenerife”, declarava el tècnic verd-i-negre a RCB, un cop confirmada la derrota contra l’Iberostar (89-83).

   

  Per Salva Maldonado, “el menys negatiu del primer temps ha estat el marcador. A la segona hem canviat, sens dubte, però amb només deu minuts no és suficient per guanyar un partit”.

   

  L’entrenador s’ha queixat de la poca contundència mostrada pels seus jugadors. “Al primer quart no hem fet faltes. Això indica que el teu nivell de contacte és molt inferior del que cal per competir i guanyar. Al segon hem fet faltes ràpides per fer-les”, recriminava el tècnic adrianenc.

   

  Maldonado no ha posat cap pal·liatiu a la desfeta, assegurant que la plantilla ha “reaccionat quan s’ha vist per sota, tot i que el nivell defensiu de l’equip ha estat pobríssim”.

   

  A Tenerife, el FIATC Joventut s’ha vist afectat novament pels problemes físics, ja que Sitapha Savané ha hagut de parar, disputant només 12 minuts. “Anem apurats”, reconeixia Salva Maldonado després del xoc contra l’Iberostar.

   

  El tècnic es mostraria molt sincer per explicar les causes de l’ajustat marcador final. “Avui, Sergi Vidal ens ha mantingut dins del partit. Si no és per ell, perdem de 30. Es pot dir així de clar”, ha expressat Salva Maldonado a RCB.

   

  La pròxima setmana, el factor Olímpic i la més que possible tornada de Tariq Kirksay alimenten l’esperança de tornar a guanyar. Maldonado, però, s’ha mostrat prudent amb l’exigència que ha de tenir l’aler després d’un mes i mig fora de combat.

   

  “Kirksay fa sis partits que no juga, dels quals només n’hem pogut guanyar un. Al final, som un equip justet que depèn de tenir disponibles al màxim nombre de jugadors possibles”, declarava el tècnic.

   

  “No significa que Kirksay sigui la salvació. Em preocupa que Savané estigui bé, que Mallet recuperi les cames i que Suton tingui continuïtat”, afegia Maldonado.

   

  Per l’entrenador adrianenc, el pròxim objectiu del FIATC Joventut ha de ser “fixar-se en el partit contra el València i posar-lo en el punt de mira”. Només així es podrà assegurar el play-off.