Salva Maldonado: “Ventura s’ha vestit de Superman”

  0
  JOV-FUE (11).jpg

  25/10/2015 – El tècnic del FIATC Joventut reconeix que l’aportació de l’escorta ha estat clau per tal de poder vèncer el Montakit Fuenlabrada (79-66).

  La Penya ha pogut sumar la segona victòria de la temporada a l’Olímpic, després de 40 minuts molt competits contra el Fuenlabrada. El nivell físic del partit seria realment alt i només l’aparició de Ventura podria desencallar el duel.

  “Ha estat un partit molt físic, amb defenses molt farragoses per tota la pista. Tot i jugar a un nivell bastant acceptable, hem patit moltes pèrdues de pilota. A l’inici de la segona part hem patit una petita crisi, però de seguida hem pogut tornar”, destacava Salva Maldonado en sala de premsa.

  Segons el tècnic del FIATC Joventut, el duel seria “molt igualat” i “ni la valoració dels dos equips ni els 13 punts de diferència” finals reflectirien el partit que es veuria sobre el parquet badaloní.

  Durant la seva compareixença davant dels mitjans, Maldonado també tindria bones paraules per l’actuació dels seus pivots, tots els claus a l’hora de contrarestar el físic del Montakit. “El nostre joc interior ha fet una gran feina, amb molt de desgast”, valorava l’entrenador adrianenc.

  Tot i fer un gran últim quart, la Penya ha de seguir millorant per tal de tenir menys daltabaixos al llarg de cada partit. Així mateix ho reconeixia Salva Maldonado en roda de premsa.

  “Les sensacions són  bones, però això no et fa viure. Estem tenint problemes amb equips que ens pressionen molt. M’imagino aquest partit a Fuenlabrada i crec que no el guanyaríem”, apuntaria el tècnic.

  En darrer lloc, Maldonado valoraria l’actuació d’Albert Ventura, jugador clau per entendre el triomf del FIATC Joventut.

  “La seva primera part ha estat bastant pobre. No ha assumit responsabilitats i no ha pogut entrar al partit. La primera cistella li ha donat molt aire i després s’ha transformat”, afirmaria en primer lloc.

  “S’ha posat la capa de Superman i ha fet de tot. Al minut 30, res feia indicar que pogués fer tot el que ha fet. Ens ha donat cistelles importants quan el rival més ens pressionava”, afegiria per tancar la seva roda de premsa.