Salvador Jaspe “lluitarà perquè el Seagull es mantingui a Reto Iberdrola”

  0
  35
  CES

  La setmana sense competició a Reto Iberdrola ha tingut les seves notícies al Seagull. El club blau va prendre una decisió sobre el futur més immeditat del primer equip.

  Les ‘gavines’ van anunciar la destitució de Juli Garcia al capdavant de l’equip i l’arribada de Salvador Jaspe. La derrota al camp de l’Osasuna va acabar de sentenciar Juli a banqueta i el club va aprofitar per cercar nou entrenador.

  Salvador Jaspe (Olot, 1970) ha estat el míster escollit i debutarà dissabte a l’Estadi contra l’AEM (13h). La seva mà dreta serà Jaume Llopis i fa dues temporades van dirigir l’Espanyol a Primera Divisió.

  “El Seagull ha estat tot un referent a Reto Iberdrola. Aquest any, però, és evident que s’ha produït un canvi i marxat jugadores importants. Ara, hauré de conèixer la plantilla i saber si s’ha de reforçar el bloc perquè el Seagull es mantingui a la lliga que ha d’estar”, valora Jaspe en la seva primera interacció pública.

  El primer objectiu és fer la feina psicològica perquè les jugadores gaudeixin jugant. Després, fixarem un model de joc perquè les jugadores ho puguin interioritzar en dues setmanes. Som conscients del calendari i s’haurà de sumar punts”, afegeix Jaspe.

  El Seagull només ha sumat 4 punts en les primeres 10 jornades de lliga i es troba en posicions de descens.

  La distància amb la darrera plaça de promoció d’ascens és de 6 punts i amb la de permanència a 2. “Encara hi ha marge. El primer objectiu és mantenir la categoria. Amb la feina de les jugadores, l’staff tècnic i el club ens en sortirem”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí