Sánchez assegura que serà “inflexible” amb l’Ajuntament

  0
  40
  Musa i Moyano.jpg

  L’acord pel conveni d’ús de l’estadi continua congelat, per bé que l’ajuntament va fer arribar una declaració d’intencions al club en una reunió que va tenir lloc dimecres passat, a la qual també van assistir membres dels partits de l’oposició. El president escapulat, Miguel Ángel Sánchez, va assegurar a aquest diari que “les coses segueixen igual” i va advertir que “sense conveni, no ens traslladarem a l’estadi”.


  L’acord pel conveni d’ús de l’estadi continua congelat, per bé que l’ajuntament va fer arribar una declaració d’intencions al club en una reunió que va tenir lloc dimecres passat, a la qual també van assistir membres dels partits de l’oposició. El president escapulat, Miguel Ángel Sánchez, va assegurar a aquest diari que “les coses segueixen igual” i va advertir que “sense conveni, no ens traslladarem a l’estadi”. En la trobada, això si, va quedar clar que el consistori i el club estan molt allunyats en altres aspectes, fet que no ajuda a l’entesa. “Serem inflexibles, per respecte a la decisió presa a l’assemblea de socis”, avisa Sánchez, en aquest sentit.


  A la trobada de dimecres passat, que es va produir a petició del club, van assistir el govern i l’oposició municipal. El Badalona esperava rebre una nova proposta de conveni d’ús de l’estadi, després d’haver desestimat la primera a través de l’assemblea, però no va ser així. “L’únic que ens van presentar va ser un document, amb molt bones intencions, que no estava signat per ningú. Una mena de calendari, de full de ruta”, explica Miguel Ángel Sánchez a aquest diari. “És cert que han començat a estudiar la possibilitat de fer un patrocini i que estan demanant informació a algun advocat municipal”, afegeix. En tot cas, el màxim mandatari escapulat no amaga la seva decepció: “després de quinze mesos, i a un mes de poder inaugurar l’estadi, no tenim conveni”.


  En la reunió també es van debatre alguns assumptes no resolts entre l’ajuntament i el CF Badalona, com és el del pagament de la gespa artificial que actualment està instal·lada a la Travessera de Montigalà i que prové del vell camp de l’Avinguda de Navarra. “Ells interpretaven que la gespa era seva des que es va fer la permuta dels terrenys de l’Avinguda de Navarra, l’any 2005. Però no sabien que no era la mateixa gespa. La vam canviar uns anys després, el 2010, i la vam pagar”, assegura Sánchez. “Per això vam advertir-los que si no la pagàvem teníem tot el dret de retirar-la de Montigalà”, comenta tot seguit. El president escapulat considera un greuge els 25.000 euros de taxes que la seva entitat ha hagut de pagar “per jugar sobre una gespa que és nostra” i, per altra banda, reclama la liquidació de la publicitat del camp de la Morera, propietat del CF Badalona.


  La diferència de diners en la permuta dels terrenys de l’Avinguda de Navarra i del camp de la Morera és un altre tema que separa el consistori del club. “La senyora Gallardo va dir que ens havien liquidat metre a metre, pam a pam, i li vam mostrar un document en el qual l’ajuntament reconeix que el Badalona ha de cobrar un milió d’euros per la diferència de metres de cada terreny”.