Sanitat proposa un toc de queda fins la 1h els dies 24 i 31 de desembre

  0

  Segons l’esborrany ‘Propostes de mesures de salut pública enfront del Covid-19 per a la celebració de les festes nadalenques’ que es presentarà avui, l’executiu central està estudiant limitar a sis persones les reunions familiars i socials que se celebrin durant les festes de Nadal. Tot i això, el pla de desescalada de Catalunya va aprovar, referent a aquest aspecte, flexibilitzar les reunions fins a 10 persones.

  Sanitat, per la seva banda, aposta més alt: els dies 24 i 31 de desembre es podria ampliar a la una de la matinada (fins a les 6.00 hores); mentre que el Govern vol que segueixi instal·lat en les 22.00 hores.

  No obstant això, segons va aclarir el ministre de Sanitat, Salvador Illa, aquest es tracta d’un esborrany obert a modificacions, que potser ni tan sols arriba a aprovar-se aquest dimecres.

  En qualsevol cas, la intenció del Ministeri de Sanitat és que durant el Nadal els espanyols no es relaxin perquè la incidència del coronavirus segueix en límits molt alts. Per això, l’Executiu central recomana en la seva proposta que les autoritats reforcin els missatges que continuen vigents tots les mesures de prevenció i que s’ha de limitar el contacte social, com els tradicionals sopars de Nadal en les empreses. De celebrar-se, haurien de limitar-se a sis persones i realitzar-se preferiblement en l’exterior o en terrasses amb un màxim de dues parets.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí