S’anul·la la V edició de la Fira Inicia’t, de la nàutica i els seus oficis

  0

  ‘Inicia’t, La Fira de la Nàutica i Els Seus Oficis’ no celebrarà del 24 al 28 d’abril la seva cinquena edició. Aquesta s’anul·la d’acord amb les recomanacions i indicacions derivades de l’estat d’alarma per a la gestió de la situació sanitària ocasionada pel virus Covid19. Des de la direcció del Port de Badalona s’agraeix profundament tot el suport rebut per part de tota la comunicat nàutica en la preparació d’aquesta cita, que havia de ser la cinquena.

  Aquesta Fira té el seu eix central en el concepte dissenyat de cinc dies plens d’activitats, de novetats, de tendències, de presentacions, d’experiències, de conferències, de xerrades i, sobretot, d’acostament al mar per a unes 500 alumnes de secundària.

  En aquests moment la prioritat a Marina de Badalona és, com la de tota la societat, preservar la salut del seu personal i de la comunitat port. Fent seguiment estricte de l’aplicació al sector de les indicacions i disposicions de les administracions actua en tres eixos: implementant protocols per protegir el personal de Marinera vinculat als serveis  mínims, que és al recinte, establint mecanismes de teletreball perquè el personal de  Capitania mantingui l’activitat laboral des del confinament domiciliari i intensificant protocols de reforç de neteja i desinfecció, protecció i seguiment de la salut per a la població que està subjecta a les restriccions de mobilitat i ha de passar el confinament pernoctant al Port.

  Conforme aquesta situació es normalitzi, es reprendrà la feina de la Fira, que ja estava força avançada, i s’anunciaran les dates del 2021 per poder reprendre iniciatives que havien tingut molta acceptació com el Fil directe amb 50 persones referents del món de la nàutica, la desfilada i exhibició al litoral del màxim de vaixells i artefactes en la I TransMarBadalona, i la concentració de Rotomoldejats, entre d’altres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí