Savané: “És un partit de gran perill”

  0
  26
  savane charly.jpg

  08/11/2013
  El pivot senegalès avisa que "no ens podem refiar que després de jugar be a casa contra el Barça i l'Unicaja guanyarem per inèrcia"

  El pivot del FIATC Joventut, Taph Savané, ha passat revista de l'estat de l'equip de cara al partit de demà (20h a l'Olímpic) contra l'Obradoiro gallec. 

  Pel senegalès, el matx és "de gran perill" perquè "no ens podem refiar que després de jugar be a casa contra el Barça i l'Unicaja guanyarem per inèrcia". Per això, la formula de Savané és "tornar a sortir com si juguéssim contra un equip d'Eurolliga". 

  L'interior verd-i-negre reconeix que l'equip està jugant bé, però alhora avisa que "el que més ens urgeix és aconseguir victòries". "El bon joc sol no serveix en aquesta lliga", ha puntualitzat sobre el tema.

  En referència a l'Obradoiro, el rival de demà, ha manifestat que "són un molt bon equip, ben entrenat, amb les idees clares i que treballa per treure el màxim profit de les seves virtuts". "L'any passat ja ens ho van posar molt difícil i aquest any no crec que sigui diferent", ha sentenciat.