Savané: “L’últim partit ja està oblidat”

  0
  1213_JOV_BAS (5).JPG

  22/03/2013
  El pivot verd-i-negre creu que la clau per diumenge "és mantenir el nivell en defensa" i que la millor lliçó pels més inexperts és que "al vestidor no diferenciem entre joves i no joves"

  El pivot del Fiatc Joventut, Taph Savané, ha exercit de líder del vestidor i ha volgut rebaixar l'eufòria d'aquesta setmana per mantenir la concentració de cara al partit de diumenge a la pista del Canàries (12:45h).
  L'interior senegalès creu que "l'últim partit ja està oblidat" i que el que ara cal és "pensar en el canàries que estant jugant bé a casa des de fa molts partits".

  Savané creu que la clau serà "mantenir el nivell en defensa". "Si no defensem al millor nivell possible no ajudem al nostre atac, i llavors ho tenim més complicat", ha manifestat.

  El pivot verd-i-negre està convençut que "la millor lliçó" que pot donar el vestidor als més inexperts és que "no diferenciem en el dia a dia entre joves i no joves". Tot i això, Savané ha confessat que "sempre intentem donar consells quan hi ha coses que encara poden fer millor".