‘Sé de un lugar’ aterra a l’escenari del Teatre Principal

  0
  sedeunlugar.jpg

  17/11/2012 – L'obra s'estrena avui en doble sessió, a la tarda i a la nit, després que fos aplaçada la seva posada en escena inicial, prevista fa més d'un mes.

  La gira de l’obra Sé de un lugar, d’Iván Morales, aterra a la ciutat després de trepitjar molts escenaris i abans de continuar recorrent d’altres, tan de Catalunya com de tot l’estat, amb una versió en castellà. L’actuació que hauria d’haver inaugurat la temporada dels teatres municipals arriba, per fi, demà al Principal després que la data d’estrena inicial fos aplaçada.

   

  Simó i Bere són dos joves adults lúcids que se senten decebuts pel món que els envolta i, consegüentment, per ells mateixos. Entre els dos personatges existeix un vincle que els uneix, malgrat haver trencat amb el seu amor. Ell s’enfonsa després de la separació i ella, en canvi, aprofita la seva nova independència.

   

  Tot i les posicions contraposades, els dos personatges intenten mantenir una relació més enllà de la seva fracassada història d’amor, una pretensió potser contra-natura. O potser no. El seu conflicte de contrastos, entre introversió i extraversió, té lloc en un espai geogràfic i generacional determinat, la cosmopolita i actual Barcelona, i es converteix en un retrat social de la petita burgesia de sempre.

   

  Sé de un lugar és el debut com a autor i director teatral d’Iván Morales, que pretén recuperar l’essència del ‘cafè-teatre’. Avui, en doble sessió de tarda i nit (19-21h), al Teatre Principal.