Sebastià Portell ens parla de “El mar”

  0
  20

  Avui, a les 19 hores, a l’Espai Betúlia, Sebastià Portell ens parlarà de la novel·la “El mar“, de Blai Bonet i de la pel·lícula homònima d’Agustí de Villaronga.

  L’obra ens porta a les entranyes d’un sanatori on viuen una sèrie de joves malalts de tuberculosi que són conscients de què esquivar la mort no els resultarà gens fàcil. Tots ells, però, tenen els seus anhels de viure, tot i que estan tan devorats per la malaltia com per la soledat.

  Sebastià Portell va néixer a Ses Salines, Mallorca, en el 1992 i és escriptor i dramaturg. Ha publicat les novel·les El dia que va morir David Bowie (2016), Premi Time Out Barcelona al Creador de l’Any, i Ariel i els cosos (2019); el llibre de contes Maracaibo (2014) i diverses peces teatrals, com La mort de na Margalida (2012) o Un torrent que era la mar (2013), Premi Ciutat de Badalona de teatre.

  En l’àmbit del estudis literaris és autor de la biografia-entrevista Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors (2016). També ha tingut cura del volum Davant el fulgor. Per a llegir l’obra d’Antònia Vicens (2018), juntament amb Sebastià Perelló, i de l’antologia Amors sense casa. Poesia LGBTQ catalana (2018).

   

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí