Segona victòria consecutiva del Rugby Club Badalona a la lliga

1
    33

Segona victòria consecutiva, i tercera de la lliga, del Rugby Club Badalona, en partit jugat a les pistes d’atletisme Paco Águila contra el Club Natació Poblenou. Aquest triomf arribava a més amb un resultat força contundent (47-14).

Dos assajos de la davantera badalonina durant els primers minuts de partit semblaven indicar que és tractaria d’un partit tranquil, però no va ser així El CNPN intentava imposar el seu joc de davanters forts i grossos, mentre els de Badalona responien amb recuperacions de pilota i joc a la mà. Era un teva-meva permanent amb intercanvis de jugades entre els dos equips. El resultat al descans parlava per si sol. Després de diferents iniciatives, el marcador reflectia un clar 20 a 7 favorable a l’equip local.

A l’inici del segon període, els de Poblenou van retallar diferències al marcador, amb un assaig transformat que els posava amb un 20 a 14. Els Taurons van moure la banqueta per tal de donar l’empenta que necessitava el partit, fet que va succeir.. Els davanters van posar-se el “mono” de feina i van fer dos assajos durant el següent quart d’hora de joc que tranquil·litzava l’ambient i donava més convicció per moure la pilota i enllaçar bones fases de joc.

Aquesta clara victòria dóna aire fresc als ànims de l’equip, després d’una competició complicada en què van haver de disputar una fase prèvia bastant difícil. En dues setmanes, el dia 1, els badalonins viuran un nou repte, visitar el camp del líder imbatut de la categoria.