Seguir creixent

  0
  facbfem.jpg

  6/1/2014.- Després de la temporada perfecta a Segona, el Natzaret femení ha donat un pas endavant més a Primera. “Està sent una temporada meravellosa a nivell d’aprenentatge”, assegura el seu entrenador Xavi Duatis.

   

  L’equip s’està adaptant a la nova categoria més exigent i està treballant per superar els problemes que estan tenint amb les lesions. Tot i així, ara mateix estan a mitja taula, vuitenes amb les mateixes victòries que derrotes.

   

  Però més enllà del resultat, el tècnic destaca que l’equip ha respòs ja que “tant la nova categoria  com la resta de contratemps que estem tenint ens estan obligant a exigir-nos molt. I crec que això és molt bo tant per la millora personal com col·lectiva”.

   

  Tot i els problemes, el bloc segueix fort i unit i “el factor psicològic, que podria ser el més preocupant en un equip que ha sofert tantes lesions, està intacte”.

   

  L’equip, però, ha “d’intentar ser més regular, tenir clar quins són els punts forts que sempre podem utilitzar i quins hem de variar en funció de diversos elements”.

   

  L’objectiu segueix sent el mateix que a principi de temporada: “mantenir-nos a la categoria passant els mínims problemes possibles. Alhora, aprofitem la situació en la que ens trobem per anar consolidant a jugadores joves del planter a fi que es vagin assentant a la categoria”.

  La competició torna pel Natzaret aquest dissabte a Ausiàs March a les 19.15h contra el Premià.

   

  AE MINGUELLA

   

  A Segona, la Minguella va començar la temporada amb expectatives molt altes. Segons el seu tècnic Carlos Esteve l’objectiu era “intentar quedar entre els quatre primers i tenir opcions a les places d’ascens”.

   

  Durant bona part del que portem de temporada, les blaves han estat lluitant per aquestes places. Però a les últimes jornades, “problemes de lesions i de canvis d’horaris laborals han deixat en quadre l’equip”, que ha perdut una mica de pistonada i acaba l’any en sisena posició, amb 8 victòries i 4 derrotes.

   

  L’equip intentarà seguir sent competitiu a partir d’ara, amb la intenció de “salvar la categoria directament sense fer fases, alhora que formem jugadores de la casa”.

   

  La tornada a la competició és complicada per a la Minguella, que rep diumenge a les 17.30, el líder de grup, un Morell que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada.

   

  UB LLEFIA

   

  El Llefià va encaixant poc a poc les peces del nou equip. Les incorporacions es van adaptant i tenen cada vegada més influència a l’equip, i les juniors també estan ajudant  tant als entrenaments com als partits.

   

  L’equip ocupa la desena posició, amb 5 victòries i 7 derrotes. Pel seu entrenadors, Toni Madrid, “ la temporada està sent millor del que els resultats reflecteixen, ja que molts partits s'han escapat al final per detalls a cara o creu”.

   

  Recuperar efectius és una de les prioritats perquè “hem tingut baixes de llarga durada i jugadores que per circumstàncies encara no han pogut agafar el ritme de joc i el pols a la lliga”.

   

  “Resoldre millor els finals ajustats també són una assignatura pendent”. Tot i així l’equip ha treballat molt bé en aquest primer tram de temporada i “poc a poc, tothom està aconseguint un bon estat de forma i els automatismes necessaris per competir de manera òptima”.

   

  A més de recuperar efectius, l’objectiu a partir d’ara és “seguir sent competitives i millorar el joc en equip des de la responsabilitat individual”.

   

  Diumenge a les 17.45h, a casa contra el Caldes, torna la competició pel Llefià després de l’aturada de Nadal.