Sense cap opció (79-94)

0
    30

24/01/2016 – El CB Prat Joventut regala els dos primers quarts davant un FC Barcelona Lassa ‘B’ que arribaria a guanyar per 29 punts de diferència.

Els 13 triples de 25 intents aconseguits pel filial blaugrana, la direcció de Barton i Lakovic i l’actuació brillant de Marc Garcia (22 punts i 26 de valoració) condemnaria el vinculat del FIATC Joventut a caure clarament en el segon derbi català de la temporada.

El cuer de la LEB Or es veuria clarament penalitzat per un inici nefast (3-17). Marc Garcia anotaria 10 punts en només sis minuts, impulsant les diferències fins a un preocupant 11 a 27 (11-27).

A base de triples, el Barça ‘B’ continuaria dominant clarament l’encontre, aprofitant una breu rauxa d’encert de Xavi Moix per acabar de trencar el partit a mitjans del segon parcial (18-44).

Amb les possibilitats de remuntar sent totalment inabastables (33-56), el CB Prat miraria de fer net durant el descans per tal de competir durant la segona meitat. El vinculat de la Penya guanyaria el tercer (57-75) i l’últim parcial (79-94), millorant clarament en defensa després de 20 minuts inicials de massa concessions.

El bon paper de Piru Ros (21 punts i 25 de valoració) i l’explosió de Xabi López-Arostegui (18 punts, 4 rebots i 17 de valoració) serien les millors notícies per un Prat (4/15) que torna a estar en mala dinàmica. Després de tres derrotes seguides, la salvació torna a estar a dos partits.

Fitxa tècnica

CB Prat Joventut (79): Martí (6), Costa (9), López-Arostegui (18), Ros (21), Forcada (12), Coego (-), Homs (2), Amo (7), Iriarte (2) i Nikolic (2).

FC Barcelona Lassa ‘B’ (94): Barton (14), Lakovic (13), Peno (3), Vilà (4), Garcia (22), Moix (11), Mbaye (14), Mazaira (-), Dedovic (9) i Sulejmanovic (4).

Parcials: 11-27 / 22-29 / 24-19 / 22-19

Rebots: Iriarte (5) / Sulejmanovic (6)

Assistències: Forcada i Costa (4) / Lakovic (9)

Incidències: partit corresponent a la 19ª jornada de la LEB Or, disputat al Pavelló Joan Busquets.