Sense continuïtat (71-61)

  0
  22
  CdcZsTQW0AA4w_1.jpg

  15/03/2016 – L’Arenys Bàsquet Joventut perd per quarta jornada seguida a la pista del Grup Juaneda Miramar i continua sense allunyar-se del descens.

   

  Una setmana més, el vinculat d’EBA del FIATC Joventut veu vinculada la seva classificació a la zona més calenta de la taula. L’Arenys Bàsquet, sisè del grup C-2 de permanència, no té gens de marge de maniobra vers el descens i necessita revertir la seva dinàmica de resultats per no veure’s enfonsat.

   

  Els maresmencs visitaven aquesta setmana la pista del vinculat del Palma, el Grup Juaneda Miramar, líder del grup. Durant moltes fases del partit, el bloc de Saura demostraria poder competir a la perfecció amb els balears, però en el moment de la veritat les bateries verdes s’apagarien.

   

  Després d’una primera meitat igualada (35-32), l’Arenys Joventut posaria en pràctica la seva millor defensa per tal d’arribar a l’últim quart amb un perillós avantatge de sis punts (45-51), avantatge que es desfaria completament en el parcial definitiu.

   

  El Grup Juaneda completaria un 26 a 10 que deixaria el matx vist per sentència, malgrat la gran actuació protagonitzada pel verd-i-negre Marc Bauzà. El pivot de Binissalem tancaria el duel amb 15 punts, 12 rebots i un 20 de valoració en 35 minuts.

   

  Després d’aquesta derrota, la quarta encaixada de forma consecutiva, l’Arenys Bàsquet Joventut marca la salvació (5/6), exhibint el mateix balanç que el Martorell (5/6), primer equip que baixaria. Vista la seva situació, dissabte vinent el vinculat de la Penya ha de guanyar a la pista del MoraBanc Andorra ‘B’ (19:45h).